Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti

Hinta 10000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

120 m2

 Sijainti

Hämeenlinna

 Rakennuksen ikä

55

 Remontin toteutus

20.05.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Lämpö
Vesi

Kuvaus

Tiilirunkoisen Omakotitalon käyttövesi- ja lämmitysverkkoremontti. Talossa kaukolämpö ja lämmönjakona vesikiertoiset patterit (alkuperäiset). Käyttövesiputket (alkuperäiset) kuparia/terästä. Lämmitysputkien uusiminen aloitetaan autotallista ei lämmönvaihtimelta. Käyttövesiputket uusitaan vesimittarin ja vaihtimen välistä sekä vesimittarilta eteenpäin vesipisteille joita on 6kpl.

Alkuperäiset lämmitysputket menee suurimmaksi osaksi talon alapohjassa (betonissa). Tyhjennettävä ja tukittava/tulpattava remontin yhteydessä.

Tarjouspyyntöön lisätietoja(LUE):
- Uudet valkoista komposiittia olevat lämmitysputket asennettava pintaan.
- Patterit ja termostaatit uusittava kaikki (9kpl pattereita ja termostaatteja - uudet patterit/termostaatit esim Purmo Compact etc..)
- Lämmitys ja vesiputket asennettava osan matkaa ylävälipohjaan/koteloon, mutta muuten pintaan.
- Vesipisteiden määrä 6kpl. Vesikalusteita EI uusita. Pesuhuoneen putkiston vaihtoehtona esim kromikomposiittia ja WC:n valkoinen komposiitti. Käyttövedellä EI kiertoa.

Pyydetään(mahdollisuuksien mukaan) tekemään tarjous kahtena osana: 1. Tarjous sisältää koko työn ja toinen 2. tarjous niin, että talon isäntä purkaa kaikki tarvittavat katot, purkaa koko patteriverkoston ja poraa kaikki tarvittavat reiät.


- Urakasta on tehty suunnitelma, mutta sen toteuttaminen voidaan tehdä monella eri tavalla riippuen tekijästä.... Eli suunnitelmia voi olla monia


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua