Omakotitalon kattoremontti Sastamalassa

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 125 m2
Remontti toteutettiin 01.03.2016
Kategoria Peltikattoremontti Muu kattoremontti
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Äidin omakotitalolle olisi tarvetta tehdä kattoremontti.

Tässä tulee tietoja talosta ja katosta, kaksi yritystä on jo käynyt paikan päällä ja katon tiedot perustuvat paljon heidän mittauksiin ja tietoihin. Peltikatto perinteisellä tiilikuvionnilla kiinnostaa eniten esim. Ruukki Tiilikainen 50 Plus, mutta tämän lisäksi voi muitakin vaihtoehtoja tarjota erikseen ja väri saa olla musta. Tarjouksessa olisi hyvä olla hinnoiteltuna tietysti työn ja materiaalien osuus erikseen niin osaa laskea kotitalousvähennyksen ja lisäksi myös eri tuotteiden hinnat erikseen esim. savuluukun tai piipun sääsuojan hinta jne.

- Omakotitalo
- Vanha osa: 1,5 kerroksinen, räystäskorkeus 4,5 m, harjakatto jossa tiili jonka alla epäilemme että on pärekatto, räystäskulma on suorakulma. Kaltevuus 1:2 ja 95 m2. Talo rakennettu vuonna 1952, meidän perhe asunut tässä 33 vuotta ja katon iästä ei ole tarkkaa tietoa.

- Lisäsiipi: yhdessä kerroksessa, varttikatto/mineriittikatto, kaltevuus: loiva ja 30 m2. Rakennettu vuonna 1988.

- Yksi piippu vanhassa osassa, pellitys (uusitaan) ja sääsuojan/piipunhatun asennus (ei ole ollut sääsuojaa aikaisemmin ja tämä on syytä lisätä).

- Savuluukku 600*600 vanhassa osassa (uusitaan)
- 110 ilmanvaihtoputki lisäsiivessä uusitaan.
- 125 ilmavaihtoputki lisäsiivessä uusitaan.
- Vanhan osan katon päällä olevien tikkaiden uusiminen (lapetikkaat), pituus 4,8 m. Seinissä kiinni olevia tikkaita ei tarvitse uusia.
- Vanhan osan pääty- ja räystäslautojen uusiminen, yhteensä 80 jm (40 jm + 40 jm), väri valkoinen.
- Lumiesteitä yhteensä 15 m. (Minkä mallisia nämä ovat teillä, onko putki, ovaali vai joku muu?)
- Rännit (31m kouruja) ja alastulot (alastuloja 4 kpl) on uusittu n. 5-6 vuotta sitten kun talon seinien ulkokuori uusittiin eli voi antaa erilliset hinnat paljonko työ maksaa niiden purkaminen ja uudelleen asentaminen tai sitten vallan uusien asentaminen.

Muuta kysyttävää:

1. Kenen valmistamia peltejä käytätte, missä tehty, millainen puhkiruostamattomuustakuu ja tekninen takuu ja esteettisyystakuu, kenen myöntämä takuu, mitä materiaalia pellit ovat ja millainen pinnoite niissä on, kuinka paksua pellit ovat?
2. Käytättekö missään työssä alihankkijoita ja missä työssä käytätte? Käytättekö vain suomalaista työvoimaa?
3. Milloin mahdollisesti pystyisitte tekemään työn, kuinka kauan siinä arvioitte menevän, tekisivätkö työmiehet urakan kerralla ja putkeen eli ei poistuttaisi muihin työmaille välissä, montako kaveria tulisi tekemään työtä?
4. Tapahtuisiko laskutus vasta jälkikäteen ja kun me asiakkaana olisimme kirjallisesti hyväksynyt työn tehdyksi?
5. Mitä tarjottuun hintaan sisältyy ja onko avaimet käteen paketti? Montako tuntia ylimääräistä työtä jos esim. löytyy joku pieni kosteusvaurio jossain kohtaa perusteissa niin sisältyykö se työ ja materiaali hintaan? Jos löytyy jotain isompaa mikä ei kuulu tarjottuun hintaan niin paljonko on erillistöiden tuntiveloitushinta?
6. Millaisia ruuveja käytätte ja millainen takuu niillä on? Kaikkien muidenkin lisätarvikkeiden ja työntakuu ja takuuaika?

Toivottavasti saamme tarjouksenne mahdollisimman pian ja toivoisin saavani tarjouksenne viimeistään 27.1. mennessä. Parhaimmat tarjoukset otetaan jatkokäsittelyyn ja valitun toimittajan kanssa on varmasti sitten syytä käydä vielä ennen kaupan hyväksyntää katsomassa paikan päällä että tiedot vastaa annettuja.

Kiitos.


Miten Urakkamaailma toimii


Hinta

9450,00 €

Sijainti Sastamala

Tarvitsetko apua?

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa