Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon asbestikartoitus

Hinta 334,80 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

301 m2

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

23.02.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Rakennuttaminen ja projektijohto

Kuvaus

Tiedustelisin tarjousta ja mahdollista ajankohtaa omakotitalon asbestikartoitukselle Järvenpäässä.

Talo on 64-vuonna rakennettu kellariperusteinen puurunkoinen tiiliverhoiltu arkkitehdin suunnittelema omakotitalo konesaumatulla peltikatteella. Taloa on laajennettu 1992-1996 myös arkkitehdin suunnittelemana.

Uuden puolen kaikki tilat ovat valmistuneet vuosien 1992-1996 välillä. Vanhalla puolella sijaitseva keittiö ja kosteat tilat on remontoitu kokonaisuudessaan viimeksi 1998.

Kohteessa ei ole aikaisemmin tehty asbestikartoitusta. Raksystemsin 2019 tekemän kuntokartoituksen mukaan kohteessa ei silmämääräisesti havaittavissa asbesti- tai haitta-aineita ja edellisen omistajan mukaan kohteessa ei tiedossa asbestirakenteita.

Kohteessa jälkikäteen asennettu kelluva parketti, jonka alla vanhalla puolella niin asuinkerroksessa kuin kellarissa ruskealla liimalla kiinnitettyä muovilattiamattoa. Nämä oltaisiin poistamassa lattialämmityksen ja tasoitevalun tieltä. Ohessa kuvat erilaisista muovimatoista.

Yleisesti ottaen kohteessa tehdään kattava sisäremontti. Kolme puurakenteista väliseinää puretaan. Tuulikaappi yhdistetään eteiseen. Vaatehuone yhdistetään makuuhuoneeseen. Jälkikäteen kellariin rakennettu kylmähuone puretaan ja yhdistetään takaisin varastotilaan. Vesikiertoinen patterilämmitys vaihdetaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen kauttaaltaan. Kaikki kosteat tilat ja keittiö uusitaan kauttaaltaan, sekä muuten sisätilat pintaremontoidaan.

Oheisessa liitteessä kuvat muovimatoista.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua