Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon: 1) putkityöt 2)iv-työt

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

250 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

13.04.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Pienet putkityöt

Kuvaus

250m2 omakotitalo, puurunko. 1-taso.Rakennusvuosi 1973. Koneellinen ilmanvaihto. Maavarainen betonilaatta. Taloon tehdään täydellinen talotekninen remontti ja rakenteiden perusparannus. Rakennuslupa myönnetty ja ourkutyöt jo käynnissä. KVV-IV työnjohto on. Rakennuksessa on nykyisin suora sähkölämmitys. Lämmitysjärjestelmä uusitaan: vesikiertoinen lattialämmitys ja ilma-vesi-lämpöpumppu. Lämmitysjärjestelmän osuus on jo sovittu toisen urakoitsijan tehtäväksi. Nykyinen ilmanavaihtolaitteisto, jossa on lämmöntalteenotto, säilytetään ja säädetään uudelleen. Rakennuksen sähköasennukset sekä vesijohdot ja viemärit uusitaan. Kaikki sisätilat väliseinineen on purettu. Pohjalaatan purku alkaa 7.4.2020.
Tarvitsemme putkiurakoitsijaa tekemään valmiina olevien LVI-suunnitelmien mukaiset rakennuksen käyttövesiputkityöt, viemärien vaihdot sokkelin sisällä. Radon putki kuuluisi tarjoukseen lattiapinnasta kattoläpiviennille asti. Vesijohdot vesimittarilta kalusteille asti + kaluste sulut. vesi ja viemäri uvassa on määritelty mm. lattiakaivot + unidrain lattiakaivot, pesukoneventtiilit, vesiposti. Kosteiden tilojen kalusteet hankimme itse.
Jos teet myös iv-töitä, erikseen tarvitsen tarjouksen IV-suunnitelman mukaisista töistä.
Oleellista on kyky sitoutua projektiin jo huhtikuun 2020 aikana. Työt siis käynnissä jo. Kuukauden kuluttua alkaisi uusien putkien/viemärivetojen laitto.Putkiremontti
- Urakkaan kuuluu putkien vaihto
- Putkiremontin kohteena viemärit
- Putkiremontin kohteena käyttövesi
- Urakasta on tehty suunnitelma
- Kohteessa ei tarvitse tehdä läpivientejä


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua