Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

OKT sähkösaneeraus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

170 m2

 Sijainti

Nurmijärvi

 Rakennuksen ikä

1976

 Remontin toteutus

04.09.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Sähköasennus
Kuntotarkastus

Kuvaus

Olemme tekemässä tarjousta omakotitalosta. Haluaisimme kartoittaa tulevien remonttien kustannuksia ja budjetoida niitä varten. Talossa on tehty kohtalaisesti remonttia vuosien varrella, mutta salaojat, putket ja sähköt ovat alkuperäisessä kunnossa.

Talossa on pitkälti alkuperäiset, vuonna -76 (ja -88 lajennuksen myötä) asennetut sähköt. Haluaisimme päivittää sähköt nykyajan standardeille ensisijaisesti turvallisuuden kannalta. Sähkösuunnitelman saatavuudesta ei ole tietoa – ne saattavat olla nykyisten omistajien hallussa, mutta äkkiseltään niistä ei tiedetty kun asiasta kysyttiin.

Olen käsittänyt, että näin vanhojen sähköjen osalta olisi parasta korvata kaikki johdotukset uusilla, eikä pelkästään vaihdella pistorasioita yms pientä?

Lähtökohtaisesti olemassa olevien pistorasioiden ja valaisimien paikkoja ei tarvitsisi vaihtaa, mutta pistorasioiden määrää tulisi lisätä. Lisäksi toiveena olisi, että sähköt/sähköpääkeskusta päivitettäisiin tukemaan sähköauton latausta kiinteistössä. Sähköpääkeskus on alkuperäinen ja tulppasulakkeilla varustettu.
Myös ethernet-vedot olisi hyvä saada ainakin makkareihin ja olohuoneisiin, ja lähdöt näille esimerkiksi tekniseen tilaan, johon tulisi kytkinkaappi tai räkki tms.

Pohjapiirros: https://www.kiinteistomaailma.fi/km/property/1341784/8878nm7ps2ox46uo969kwhdiu.jpg

Kiinteistön myynti-ilmoitus: https://www.kiinteistomaailma.fi/1341784

Kuntotarkastus 4/2023: https://drive.google.com/file/d/1bgwx2YeCcgwdcjYEm33g19uCXbaxo0OT/view?usp=sharing


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua