Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus

Hinta 3040,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

95 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

21

 Remontin toteutus

08.04.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Lattian pintakäsittely

Kuvaus

1. kerroksessa (esteetön kulku pihatasosta) olevan kerrostaloasunnon parketti kaipaa kunnostuksen. Parketti on asennettu v. 2001 ja kaipaa nyt hionnan ja lakkauksen. Lattiassa on kulumaa ja luonnollinen tummentuma, mutta ei varsinaisia vaurioita, jotka vaatisivat parketin uusimista. Mahdollisesti joitakin kolhuja tarvitsee paikata/tasoittaa mahdollisuuksien mukaan.

Lakkana tulisi käyttää uv-suojan antavaa lakkaa, joka hidastaa lattian tummumista. Toivon tarjouksessa eriteltävän käytettävät tuotteet (tuotemerkki ja tuote). Ei vaatimuksia käytettävästä lakkaväristä, mutta tavoitellaan pintaa, jossa puun syyt näkyvissä. Tärkeintä, että saadaan hidastettua pinnan tummumista säilyttäen kuitenkin jossain määrin luonnollinen puupinnan ilme ja käytetyn tuotteen tulee olla laadukas ja pitkäikäinen. Tuotteet vakiona tarjoamat värisävyt riittävät (kaikki lattiapinnat tulevat yhdellä ja samalla värisävyllä). Menetelmiä ja tuotteista, jotka takaavat pitkän käyttöiän suositaan.

jalkalistojen irrotus ja asennus (uudet jalkalistat tarvittaessa) tulee sisällyttää tarjoukseen. Jalkalistat ovat nykyisellään normaalit puiset (ei sähköjohtoja yms. jalkalistojen sisällä). Uusien jalkalistojen ei ole pakko olla täyspuisia, mutta käytetyn materiaalin ja kiinnitystavan tulee olla kestävä ja pitkäikäinen

Huoneisto kuvissa kalustettuna, mutta huoneisto on 2.3.2022 alkaen tyhjä kaikista irrotettavista kalusteista / huonekaluista. Toiveissa että lattiaremontti on suoritettuna maaliskuussa tiiviissä aikataulussa yhdessä sovitun alkupäivän jälkeen.

Lattiaremontti (olohuone, keittio, eteinen, mh 1-3)
- Vanhan lattian hionta
- Vanhan lattian lakkaus
- Jalkalistojen asennus


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua