Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Mökin porakaivosta juoksevavesi sisälle mökkiin

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

20 m2

 Sijainti

Lahti

 Rakennuksen ikä

2002

 Remontin toteutus

02.07.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Käyttövesiputkien uusiminen

Kuvaus

Mökille juokseva vesi.

Mökillä on jo entuudestaan poistoveden jätevesijärjestelmä, joka on rakennettu heti uuden mökin rakentamisen yhteydessä vuonna 2002. Eli viemäri ja imeytyskenttä on jo. Porakaivo tulla puhdistamaan toisen toimijan toimesta ja samalla porakaivoon asennetaan sähkömoottori. Tämän tarjouspyynnön kohteena on vetää porakaivosta lämmitetty vesijohto kahteen mökkiin. Maan alle vedettävää vesijohtoa tarvitsee vetää maksimissaan 30 metriä. Kaivuu töissä ei tule kalliota vastaan ja mökille tehdyt kivituhkapolut, leveydeltään noin metrin toimivat todennäköisesti parhaina reitteinä maahan kaivettaville vesijohdoille. Näiltä kohdilta on poistettu myös suuret kivet.

Kiinteistöllä on kaksi mökkiä uusi, joka on rakennettu vuonna 2002, josta on saatavillla kaikki piirustukset ja tiedot. Uusi mökki pidetään lämpimänä vuoden ympäri. Vanha mökki on rakennettu alunperin noin vuonna 1927. Vanhaa mökkiä on remontoitu laajasti moneen otteeseen. Vanhaan mökkiin on tarkoitus sijoittaa yksi hana keittiöön, jossa on jo kaikki muu tarvittava paikoillaan paitsi tulovesiputki. Vanhaan mökkiin sijoitettava hana tulee olemaan sellainen Oraksen hana, jossa on oma sähkölämmitin lämpimän saamiseksi kesäaikaan. Mökin sisällä vesijohtoa tarvitsee vetää 2-3 metriä. Talvisin vanha mökki pidetään kylmänä. Mökit ovat lähellä toisiaan kuten myös porakaivo.

Uuteen mökkiin tulisi sijoittumaan painevesisäiliö ja/tai lämminvesivaraaja saunan lauteiden alle. Kylpyhuoneeseen yksi suihku ja kraana, jotka tulevat kuvassa olevan pelikaanin tilalle. Uuden mökin keittiöön oma kraana. Uuden mökin ulkopuolelle yksi vesipiste, puutarhaletkulle. Uuteen mökkiin sisävesijohtoa tarvitsee vetää oman arvion mukaan yhteensä noin 15 metriä.

Remontin toteutus voidaan tehdä todella joustavasti vuoden 2023 aikana.


- Putkiremontin kohteena käyttövesi
- En ole päättänyt käytettävää putkisaneerausmenetelmää
- Urakasta ei ole tehty suunnitelmaa
- Kohteessa täytyy tehdä läpivientejä, seinämateriaali on Hirsi


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua