Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Märkätila- ja keittiöremontti

Hinta 20980,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

18 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

29

 Remontin toteutus

02.01.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti
Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Vuonna 1989 rakennetun rivitalon kosteiden tilojen (erillinen wc n. 1,5 m2, sauna n. 2,5 m2, kylpyhuone n. 2,5 m2 ja kodinhoitohuone n. 5 m2) sekä keittiön (6 m2) remontointi. Huoneistossa ei ole aiemmin tehty remonttia, kaikki pinnat ovat alkuperäisiä.

Erillisessä wc:ssä puretaan vanhat kalusteet ja laatat, asennetaan lattialämmitys, laatoitetaan ja asennetaan uudet kalusteet (wc-istuin, allas+kaappi ja peilikaappi). Saunassa puretaan laatat, paneelit ja lauteet ja asennetaan uudet sekä uusi kiuas ja led-valot. Kylpyhuoneessa puretaan laatat ja kattopaneelit, asennetaan lattialämmitys, laatoitetaan ja asennetaan uusi suihku. Kodinhoitohuoneessa puretaan laatat, kalusteet ja kattopaneelit, asennetaan lattialämmitys, laatoitetaan ja asennetaan kaapit. Keittiössä puretaan vanhat kaapit ja asennetaan uudet, kuten myös uudet kodinkoneet, valaistus ja välitila. Tiloissa täytyy tietysti tehdä myös tarvittavat pohjatyöt, vesieristys ym.

Hankimme itse keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapit ja kodinkoneet, märkätilojen laatat, erillis-wc:n kalusteet, hanat ja suihkun, saunan laudemateriaalit, seinä- ja kattopaneelit ja kiukaan. Muut materiaalit hankkii urakoitsija (tai sopimuksen mukaan). Kokoamme itse keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapit sekä asennamme niiden ovet ja sisusteet.

Harkitsemme keittiön ei-kantavan seinän osittaista kaatamista (pöytätason korkeudelle), joten haluaisimme tarjouksen erikseen seinän kaatamisen kanssa ja ilman sitä. Vesieristyksen, lattialämmityksen ja lattiakaivon vaihdon maksaa taloyhtiö, joten tuon osuuden haluaisimme myös eriteltynä.

Toivomme että remontti pääsisi alkamaan heti vuodenvaihteessa ja tulisi valmiiksi tammikuun aikana. Jos asunnon nykyinen asukas muuttaa jo ennen joulukuun viimeistä päivää, remontin voi aloittaa jo aiemmin.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua