Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

LVI-suunnittelu käyttövesi + kellari viemärit + pumppaamo

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

36 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1955

 Remontin toteutus

10.12.2023

 Siivous

-

 Kategoria

LVI-suunnittelu

Kuvaus

Omakotitalo 1950-luvulta, kellari + 2 kerrosta. Käyttövesiremontti koko taloon sekä viemäriremontti kellarikerroksen pesutilaan. Yläkerran viemärilinjat sukitettu 2020.
Vesipisteitä 1 kerroksessa 2kpl eli keittiö ja wc, 2 kerroksessa wc. Kellarissa wc-tilassa pesuallas ja pyykinpesukoneliitin, kellarissa pesuhuone, jossa kylpyamme, allas, suihku ja yksi vesiliitin.

Vesi- ja viemäriremontin yhteydessä uusitaan kellarin pesutilan laatoitukset ja mahdollisesti tehdään pieniä muutoksia.
Samalla uusitaan saunan lattia, laatta tms. pinnoitteeksi. Saunan sisus ja kiuas uusitaan, mutta todennäköisesti seuraavan vuoden alussa.

Kellarin lattia on noin 30 cm talon viemärilinjan alapuolella. Kellarissa on wc-tilassa, ei kylpyhuoneessa, betoninen harmaavesikaivo, leveys n. 80 cm ja syvyys 150 cm. Kaivossa on uppopumppu, joka nostaa vedet viemäriin wc-tilan seinän takana. Kaivoon tulee viemäri kylpyhuoneesta/saunasta/autotallista. Näissä tiloissa on yhteensä 5 lattiakaivoa (3 pesutilassa), jotka tulevat yhden viemäriputken kautta kaivoon.

Kellarin viemäreiden ja pumppaamon kunnostus tai uusiminen suunniteltava. Tähän tarvitaan ensin ideoita uusitaanko nykyinen kaivo/pumppaamo ja sinne uusi pumppaamo vai onko järkevä uusia viemärit ja mahdollisesti siirtää pumppaamo pesutilan puolelle?

Tähän työhön tarvittaisiin ideointia tai valmis LVI-suunnitelma.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua