Loma-asunnon laajennus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Pinta-ala 4 m2
Kategoria Purkutyöt Kylpyhuoneremontti, Märkätila Sähkötyöt Huoneistoremontti Julkisivutyöt Lämpö (pl. ilmalämpöpumput) Huoneistoremontti Muu pihatyö Purkutyöt Kylpyhuoneremontti Sähkötyöt Huoneistoremontti Julkisivuremontti Lämpö Huoneistoremontti Pihan huolto
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Kyseessä on kokonaisurakka. Töiden aloitus erikseen sovitusti, aikaisintaan 20.10.2014 (tavoitealoitusajankohta).

Rakennustyöt (ARK-kuvat liitteenä)
Talviasuttavan loma-asunnon laajennus 4 m2. Nykyiselle sisääntulokuistille kylpyhuone (noin 2 m2) ja tuulikaappi (noin 2 m2). Puretaan vanhaa ulkoseinää noin 5 m2 ja rakennetaan uutta noin 10 m2, johon 1 vanha ikkuna ja vanha ulko-ovi. Eteiseen 2 uutta sisäovea. Alapohjan, yläpohjan ja seinien eristys. Molempiin lattioihin laatat ja lattialämmitys. Kph:n seinät ja lattiat märkätilakipsilevyä, pinnat laattaa, katto puupanelia. Tuulikaapissa maalatut kipsilevyseinät. Rakennustarvikkeet (puutavara, rakennuslevyt, eristeet, tuulensuojat, sisäovet, maalit, tasoitteet ym.) kuuluvat urakkaan. Laatat hankin itse.

Maanrakennustyöt
5400 litran umpisäiliön asennus wc-jätevesille + noin 10 m viemäriputkea maahan, osittain kallioinen maaperä. Tarvittavat lisämaa-ainekset ja pihan laajennus noin 40 m2 umpisäiliön päälle ja ympärille. Umpisäiliön hankin itse, tarvittavat maa-ainekset, säiliön routaeristeet ja muut materiaalit urakkaan.

LVI-työt
Kylpyhuoneen vesijohto- ja viemäriasennukset lvi-suunnitelman mukaisesti (liitteenä). Läpivirtausvedenlämmittimen, wc-istuimen, hanojen, allaskaapin, peilikaapin ja suihkunurkan asennus käyttökuntoon. Koneellinen ilmanpoisto kanavatuulettimella (kosteustunnistin) kylpyhuoneesta ja tuulikaapista. Em. tarvikkeet hankin itse, putket ja muut tarvittavat lvi-materiaalit ja kaikki asennukset kuuluvat urakkaan.

Sähkötyöt
Mittarikeskukseen lisää automaattisulakeryhmiä: 3x20A läpivirtausvedenlämmittimelle sekä vähintään 3 muuta sulakepaikkaa (kaikki sulakepaikat nyt käytetty, keskuksessa tilaa lisätä). Rele, joka pudottaa suoran sähkölämmityksen pois, kun vedenlämmitintä käytetään. Sähkölämmitteisen rättipatterin, pistorasioiden, valaisimien ja katkaisimien asennus. Tarvittavat johdotukset valaisimille, katkaisimille ja pistorasioille. Sähköt myös kanavapuhaltimelle sekä sen antureiden johdotus. Em. sähkölaitteet, katkaisimet ja pistorasiat hankin itse. Sähkölämmitys laajennusalueen lattioihin (erilliset säätimet tuulikaapille ja kylpyhuoneelle) sekä saattolämmitys uudelle vesijohdolle keittiöstä kylpyhuoneeseen.Tarvittavat johdot suojaputkineen, lattialämmitys, saattolämmitys ja muut sähkötarvikkeet kuuluvat urakkaan.


Miten Urakkamaailma toimii