Liesituulettimen kurttuputken vaihto

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Rakennuksen ikä 37
Remontti toteutettiin 27.04.2020
Kategoria Sähkötyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Kuntotarkistuksessa tarkastaja kertonut, että kurttuputket tulisi vaihtaa vakuutusten vuoksi asianmukaisiin.

Asunnossa kurttuputkea käytetty koneellisessa ilmastoinnista ja liesituulettimessa. Liesituulettimen kurttuputki kuulemma ainakin olisi hyvä vaihtaa mahdollisten rasvapalojen yms vuoksi. Mielelläni kuulisimme myös arviota, että tarvitseeko muutkin kurttuputket vaihtaa paloturvallisuuden vuoksi.

Liesituulettimen kurttuputken vaihtoon tarvittaisiin arviolta 5-10m asianmukaista putkea. Putki menee puhallusvillan seassa ja välikatolla ei ole kulkusiltoja. Puhallusvillan alla myös villaa levyinä ja putki menee kuitenkin näiden päällä ymmärtääkseni koko matkan. Putki menee ymmärtääkseni melko suoraan puhallusvillan seassa ja nousee sieltä ylös katolle. Välikatolle mennään autotallin puolelta ja tarvitsee mielellään tikkaat, sillä a-tikkailla sinne pääseminen on pientä jumppaamista.

Työstä ei ole itsellä sen suurempia suunnitelmia tehty tai oikeastaan ideoita muutenkaan. Välikatolla olen ainoastaan kertaalleen käynyt katselemassa ja miettimässä. Liikkuminen ja työskentely tosiaankin jokseenkin haasteellista ilman kulkusiltoja. Aikataulun ei työssä ole niin väliä, mutta kunhan tulee vakuutusten ja paloturvallisuuden osalta asianmukaiseksi.


Miten Urakkamaailma toimii


Katso remonttien hintoja alueella Lempaala


Sähkötyöt

Tarvitsetko apua?

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa