Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattiaremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

2019

 Remontin toteutus

01.10.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Muut pienet asennustyöt

Kuvaus

Lattian aukaisu kastuneesta kohdasta ja selvitys korjaustarpeesta. Lattia on kerran jo mitattu pintakosteusmittarilla ja sen perusteella ei välttämättä ole kosteutta lattian alla (mittarin mukaan lattian pinnassa oli kosteutta), mutta se olisi hyvä vielä mitata uudelleen kun lattiaa ja listoja saadaan irrotettua. Ennen uuden lattian ja listojen asentamista täytyy siis varmistua, ettei alle jää kosteutta. Vettä on vuotanut lattialle vähän jääkaapista ja vesi nostanut laminaattia.

Eli pilalle menneen lattian ja listojen vaihto uusiin. Lattiaremontti halutaan tehdä mahdollisimman pieneltä alueelta eli korjataan vain välttämätön alue, ei koko huonetta. Remontti tulee siis tehdä hyvällä maulla ja niin, että korjattu alue ei jää silmiinpistäväksi.

Korjattava alue todennäköisesti max 2,5 m x 70 cm.
Jalkalistat: 14 cm (4 kpl), 24,5 cm ja 16 cm (jalkalistan mitta 1,3 x 4 cm).
Saumalistat: 115,5 cm, 94 cm ja 81 cm.

Jalkalistat on kiinnitetty naulaamalla. Kolme saumalistaa liimalla tai teipillä. Saumalistat hankitaan itse, mutta tekijän täytyy ne lyhentää sopivan kokoisiksi. Tekijältä valkoiset jalkalistat ja muut asennustarvikkeet.

Vanhaa lattiaa meiltä löytyy yksi paketti, joka riittää: Upofloor perla diplomat arctic wood. Lattian materiaali on laminaatti. Lattiassa LATTIALÄMMITYS.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua