Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattian hionta ja sävytys 60m2

Hinta 2047,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

60 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

28

 Remontin toteutus

17.04.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Etsimme Espoon Laaksolahteen puulattian hiontaa ja lakkausta sävytetyllä lakalla. Te olette tehneet tässä talossa aikaisemminkin lattian hiontaa, ja tiedustelemme vieläkö olette käytettävissä?

Hiottava pinta-ala on n. 60m2 koostuen oh + k + et + 3 mh. Tilat ovat tyhjinä työn aikana, pl. keittiön kalusteet sekä yhden makuuhuoneen kiinteä kaappi, joiden alla oleva lattiaa ei hiota. Jalkalistat on valmiiksi poistettu.

Lattia on pontattua mäntylautaa ja on jo lakattu aikaisemmin. Reilu puolet pinnoista (oh + k) ovat hyvässä kunnossa, koska niiden lakkaus on uudehko. Muissa pinnoissa lakka on kulunutta.

Lakkaan haetaan mahdollisuuksien mukaan sävytystä. Nykyinen pinta on pelkkä lakka. Sävy jota haetaan on lämmin harmaa, joka ei ole liian tumma. Vertailuna esim. BauClic Tammi Vintage tai Pergo XP Warm Grey Oak. Oletamme siis että lakan sävyttäminen niin että puun kuviointi vielä kuultaa jonkin verran läpi on järkevämpi vaihtoehto kuin syvä hiominen ja petsaaminen mutta otamme vastaan muitakin ehdotuksia.

Muutto on tässä kuussa joten tarjouksessa annetaan painoarvoa etenkin arvioidulle valmistumisaikataululle. Työt voi aloittaa aikaisintaan 12.4.2017.

Toimituksen työn osuus pitää olla kotitalusvähennyskelpoinen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua