Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattialistojen asennus siististi

Hinta 983,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

60 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

03.02.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Lattian asennustyöt

Kuvaus

Siisti työjälki on edellytys. Kotitalousvähennyskelpoinen urakka. Työ voidaan aloittaa heti, mutta aloitusajankohta on sovittavissa.

Kaksikerroksisen rivitalon lattialistojen asennus siististi naulaamalla/ruuvaamalla ja liimaamalla riippuen seinämateriaalista. Alakerran päätyseinät ovat betonia ja niihin naulaus ei varmasti toimi halutulla tavalla. Samoin horminympäristöön kiinnitys pitää tehdä muilla tavoin kuin naulaamalla.

Nykyiset listat on jo poistettu ja seinäpinnat maalattu. Työhön kuuluu siis uusien listojen asennus seinämateriaalian vaatimalla tavalla, siististi. Lattialistojen hankinta voidaan sopia erikseen, mutta lähtökohtaisesti hankimme sen lattialistaa sen määrän minkä tekijä/tarjoaja tarvitsee työn suorittamiseen ja siten että takan listoittamiseen jää tarpeeksi listaa yli. Tämä siksi, että takan ympärys listoitetaan myöhemmin (tämä työ ei kuulu tarjouspyyntöön).

Tavarat kuten hyllyt ymv. siirretään pois tieltä, siten että työskentely onnistuu. Lattia pinta-alaa tuolla listoitettavalla alueella on hieman alle 60 neliötä, mutta tuossa on mukana myös kohtia mitä ei voi/tarvitse listoittaa. Liitteenä pohjakuva, missä merkitty vihreällä suurin-piirtein listoitettava alue. Takan ympärystä ei listoiteta, koska takka uusitaan. Hormin ympärys listoitetaan.

Työvälineet, tarvikkeet (pl. listat) tulee tarjoajalta. Sähkö ja vesi järjestyy kohteessa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua