Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattialistat + verhotangot (paljon porausta betoniin)

Hinta 278,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

36 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.03.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Lattian asennustyöt

Kuvaus

Tarvitsen asentajaa seuraaviin töihin:

1. Lattialistojen asennus. Asunnossa on noin 15 metriä listoittamatonta seinää (7 seinää). Seinän materiaali on betoni. Minulla on lattialistat kotona, mutta tarvitsen jonkun leikkaamaan ne oikean mittaisiksi, tekemään jiiraukset ja poraamaan/naulaamaan ne kiinni seiniin. Ruuveja/nauloja ei ole, mutta listojen väri on valkoinen, joten ruuvit olisi hyvä olla valkoisia myös.

2. Verhotankojen asennus. Pitäisi porata yhteensä 5 syvää reikää verhotankoja varten betoniin. Betonissa on jonkinlainen noin sentin pehmeä päällyskerros hatarampaa betonia, jonka alla on itse kova betoni. Reikien ja proppujen pitäisi olla siis erittäin pitkät, jotta ne ovat kunnolla kovan betonin sisällä. 5x90 ruuvit olisivat varmaan hyvät? Minulla on verhotangon pidikkeet ja tangot, mutta ei ruuveja jälleen.

Haluaisin tarjouksen yllä olevista kohdista materiaaleineen kiitos. Työn tekijällä pitäisi siis olla ainakin jokin sirkkeli listoja varten, iskuporakone porausta varten, imuri (verhotangon reikiä varten ettei pöly leviä kaikkialle, voin pidellä porauksen aikana) sekä kaikki mahdolliset proput ja ruuvit mitä näihin töihin menee. Voin itse hoitaa siivoamisen ja jätteiden poiskuljetuksen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua