Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattialankkujen asennus ja osittainen laatoitus

Hinta 1041,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

42 m2

 Sijainti

Lahti

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

10.04.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Lattiaremontti puurakenteisen 1928-rakennetun pienkerrostalon alakerrassa olevaan kaksioon.

Lattiaremontissa tehdään seuraavat toimenpiteet.
- Nykyinen laminaatti sekä listoitus puretaan sisemmän huoneen lattiasta, alla oleva laudoitus tarkastetaan ja tarvittaessa pehmenneet tai muuten vialliset laudat vaihdetaan uusiin.
- Nykyinen laminaatti puretaan myös vaatekomerosta, samoin vaatekomeron lattian rimoitus korjataan.
- Nykyinen muovimatto ja listoitus puretaan koko keittiön alueelta, sekä tuulikaapista, alla oleva laudoitus/rimoitus tarkastetaan ja tarvittaessa pehmenneet tai muuten vialliset laudat uusitaan.

- Vialliset kohdat dokumentoidaan kuvaamalla ja selitteellä, poistettaessa tulee myös alla oleva rimoitus/laudoitus ja sekä alla oleva eriste tarkastetaan ja dokumentoidaan aistinvaraisesti uusittavalta kohdalta.

- Kaikkiin huoneisiin asennetaan huolletun laudoituksen päälle puukuitulevy, sekä eristepaperi, niin että paperi nousee laidoilta seinälle reilusti, vähintään 5 sentin matkalta.

- Tuulikaappiin, sekä länsiseinällä olevan I-mallisen keittiön syvennyksen laajuudelle (sininen korostusväri pohjakuvassa) uuden lattian materiaaliksi tulee laatoitus. Laatoitusta on noin 8-10 m2. Laatoitusmateriaali ja laatoituksen rakenne sovitaan urakan toteuttajan kanssa niin, että laatoitus jää korkeussuunnassa samaan tasoon lautalattian pinnan kanssa. Keittiön kohdalla sijaitsevat viemäröinnin ja käyttöveden syötöt jätetään paikalleen.
- Muuhun asuntoon noin 30 m2 laajuudelle (keltainen väri pohjakuvassa) asennetaan lautalattia. Lattia asennetaan eristepaperin päälle, päätypontatusta ja uunikuivasta (erikoiskuivasta) laudasta.
- Uunin edustalla oleva uunineduspelti vaihdetaan ja asennetaan paikalleen.
- Pintakäsittelynä tehdään läpikuultava vahaus koko lattian laajuudelle. Vahan sävy ja ominaisuudet sovitaan toteuttajan kanssa.

Muuta huomioitavaa

- Jalkalistojen asennus jätetään odottamaan seinien viimeistelyä sekä keittiöasennusta.
- Huoneiden välissä oleva kynnys irroitetaan ja uusitaan. Väliovi nostetaan odottamaan käynnin sovittamista ja korjauksia.
- Kylpyhuoneen oven käynti vaihdetaan ulospäin aukeavaksi. Jos toteuttajalla on taitoa ja tahtoa työ tehdä, siitä voidaan tilaajan kanssa sopia.

- Materiaalit, sekä niiden hankinta sovitaan urakan toteuttajan kanssa. Materiaalit läpilaskutetaan tilaajalta ja niiden noutokustannukset korvataan.

- Tarvittavat purkutyöt laskutetaan erikseen ja oletuksena purkamistyön kustannustaso ei tule olla osaavan asentajan/lattiapuusepän tuntikustannusten tasolla.

Aikataulusta

- Remontin voi aloittaa välittömästi. Tavoitteena on, että lattia on käyttökuntoinen toukokuun 2021 alkuun mennessä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua