Lattialaatoitus keittiö/olohuone (+sisäseinien maalaus)

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Paritalo
Pinta-ala 51 m2
Remontti toteutettiin 23.05.2021
Kategoria Asennustyöt
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Lattialaatoitus keittiö/olohuone (+sisäseinien maalaus):
2. Kerroksen laattalattian vaihto ennen tulevaa keittiöremonttia. Keittiöremontin ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon vaan on sidoksissa lattian vaihtoon (ja tietenkin huomioiden kalusteiden toimitus). Joten ihan heti ei päästä aloittamaan. Olisi tietenkin hienoa, että saisimme lattiavaihdon mahdollisimman jouhevasti keittiöremontin yhteyteen.

2. kerros on avointa tilaa (keittiö ja olohuone), jonne lattia tulisi vaihtaa.
Edellisen lattialaatan purku mahdollisuuksien mukaan tai sitten uuden laatan päälle asennus? Alla on lattialämmitys. Laatta koko tulisi olemaan vähintään 60x60 cm ja laatassa tulisi olemaan kevyt marmorikuviointi (joka tulisi huomioida laattojen järjestyksessä mahdollisuuksien mukaan). Meillä on mahdollisuus hankkia laatat itse, jolloin maksaisimme pelkästä työstä.

Lisäksi olisimme kiinnostuneita kuulemaan tarjouksen myös sisäseinien maalaamisesta samassa tilassa. Maalin väri valkoinen. Olohuoneen ja ruokailutilan yläpuolella on korkea katto (matalimmillaan n. 4,75 m ja korkeimmillaan 5,8 m). Keittiön ja käytävän puoleisissa seinissä ei ole suurta pinta-alaa maalaamisen suhteen (keittiökalusteet ja ovet muihin huoneisiin) ja huonekorkeus on vain 2,44 m.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa