Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattialaatoitus keittiö/olohuone (+sisäseinien maalaus)

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

51 m2

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

23.05.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Lattian asennustyöt

Kuvaus

Lattialaatoitus keittiö/olohuone (+sisäseinien maalaus):
2. Kerroksen laattalattian vaihto ennen tulevaa keittiöremonttia. Keittiöremontin ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon vaan on sidoksissa lattian vaihtoon (ja tietenkin huomioiden kalusteiden toimitus). Joten ihan heti ei päästä aloittamaan. Olisi tietenkin hienoa, että saisimme lattiavaihdon mahdollisimman jouhevasti keittiöremontin yhteyteen.

2. kerros on avointa tilaa (keittiö ja olohuone), jonne lattia tulisi vaihtaa.
Edellisen lattialaatan purku mahdollisuuksien mukaan tai sitten uuden laatan päälle asennus? Alla on lattialämmitys. Laatta koko tulisi olemaan vähintään 60x60 cm ja laatassa tulisi olemaan kevyt marmorikuviointi (joka tulisi huomioida laattojen järjestyksessä mahdollisuuksien mukaan). Meillä on mahdollisuus hankkia laatat itse, jolloin maksaisimme pelkästä työstä.

Lisäksi olisimme kiinnostuneita kuulemaan tarjouksen myös sisäseinien maalaamisesta samassa tilassa. Maalin väri valkoinen. Olohuoneen ja ruokailutilan yläpuolella on korkea katto (matalimmillaan n. 4,75 m ja korkeimmillaan 5,8 m). Keittiön ja käytävän puoleisissa seinissä ei ole suurta pinta-alaa maalaamisen suhteen (keittiökalusteet ja ovet muihin huoneisiin) ja huonekorkeus on vain 2,44 m.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua