Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattialaatan oikaisu ja tasoitus

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

75 m2

 Sijainti

Jyväskylä

 Rakennuksen ikä

19

 Remontin toteutus

10.09.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisäseinän tasoitus

Kuvaus

Kohde on Tikkakoskella vuonna 2000 rakennettu rivitalo, jossa on havaittu sokkelin ja lattialaatan painumista. Kohde on kuntotarkastettu Raksystems Oy:n toimesta, joka esittää korjaustavaksi lattioiden oikaisua tasoitteella, ulko-oven ja yläikkunan irrottamista ja asentamista ylemmäksi sekä välioviaukkojen yläosien korottamista. Mikäli ulko-oven ja ikkunan nostamisessa ei päästä karmien puuosia pienentämällä riittävään tulokseen, tulee harkita ulko-oven yläpuolella olevan ikkunan vaihtamista pienempään ikkunaan.

Lattia viettää alaspäin säännönmukaisesti terassi -> autokatos -suuntaan läpi huoneiston. Liitteessä olevaan pohjapiirustukseen on erotettu vihrellä viivalla alue, joka vaatii oikaisua/tasoitusta. Punaisella reunaviivalla erotettuna on kohteessa olevan huoneiston tiedot kuntotarkastusraportin mukaisesti. Karkea arvio keskimääräisestä painumisesta on noin 20-25 mm ja oikaisua vaativa pinta-ala on noin 70-75 m2. Lattiasta on poistettu aikaisemmin päällysteenä toiminut muovimatto. Liima-aines on poistettu timanttihiomakoneen avulla, jolloin uusi tasoite voitaneen asentaa primer -käsittelyn jälkeen.

Tarjouksen tulisi sisältää perusteet käytettävälle tasoitemateriaalille, erityisesti tarvittavine kuivumisaikoineen. Lattian ja ulkoseinien välinen rako tulee tiivistää sopivalla tuotteella. Oikaisun takia joudutaan varmuudella myös muuttamaan väliovien asennusaukkoja, jotta uudet väliovet karmeineen voidaan asentaa paikoilleen. Myöskin ulko-ovea pitää nostaa vähintään 50 mm ylöspäin. Mikäli yrityksenne pystyy toteuttamaan myös nämä itse tasoituksen ulkopuoliset työt niin toivon niiden sisältyvän myös tarjoukseen. Kohteessa on tehty pintaremonttia ja esim. kaikki sisäseinät on maalattu pintaväriin, joten seinät tulee suojata työn ajaksi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua