Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lasikuitutapetin poisto, seinien tasoitus ja maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

75 m2

 Sijainti

Turku

 Rakennuksen ikä

83

 Remontin toteutus

16.05.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Tarkoitus olisi tehdä seinien pintaremontti puutalo-osakkeessa toukokuussa 16.5. lähtien, mieluiten aikavälillä 16.5.-26.5. Remonttiin kuuluisi 1980-1990-luvuilla asennetun lasikuitutapetin poistaminen seinistä, mahdollinen seinien tasoitus, pohjamaalaus, pintamaalaus ja uusien jalkalistojen asennus. Voimme poistaa vanhat jalkalistat itse ja hankkia uudet jalkalistat. Maalit ja työvälineet tulee urakoitsijalta. Asunto on tyhjä, mutta sinne muutetaan 27.5. Tärkeintä olisi, että keskikerroksessa olisi valmis muuttoon mennessä. Yläkertaa voidaan remontoida vielä muuton jälkeen.

Työtarve on kahdessa kerroksessa, yhteensä noin 75 neliömetriä.
1. Keskikerroksessa (noin 38 neliömetriä) työtä tarvitsee tehdä olohuoneessa, pienessä eteisessä ja keittiössä. Huonekorkeus keskikerroksessa on 2,6 m.
2. Yläkerrassa (noin 37 neliömetriä) työtä tarvitsee tehdä 2 huoneessa ja porraskäytävässä. Yläkerran huonekorkeus on korkeimmillaan 2,2 m, mutta laskee nopeasti harjakaton vuoksi ja on molempien huoneiden päätyseinissä noin 1m. Yläkerran seinissä on myös kaapistoja useamman metrin verran, joiden takaa ei tarvitse tehdä työtä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua