Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lämmitysjärjestelmän vaihto

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

240 m2

 Sijainti

Hämeenlinna

 Rakennuksen ikä

79

 Remontin toteutus

15.09.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Lämpö

Kuvaus

V. 1941 rekennetun hirsitalon lämmitysremontti. Talossa on tällä hetkellä öljylämmitys ja tarkoituksena on siirtyä vesi-ilmalämpöpumppuun, jolla hoidettaisiin sekä lämmitys että käyttöveden lämmittäminen (+puskurivaraaja). Urakka suoritetaan ns. avaimet-käteen työnä eli öljysäiliöiden ja kattilan purku ja jätteiden poisvienti kuuluvat urakkaan. Säiliöt ovat sisällä (2x750 litraa). Talon kellarikerros on uusittu v. 2000 ja siellä on vesikiertoinen lattialämmitys (n. 90neliöä), yhdessä huoneessa lattialämmitys ja kaksi patteria (2 -lehti ja 1-lehti).

Keskimmäinen ja ylin kerros ovat yhteensä 150 neliöä ja niissä on yksilehtipattereita (6 kpl) ja kaksilehtipattereita (3 kpl). Patterilinjan kunto lienee tarkastettava. Öljyn kulutus on ollut vuosittain n. 2500l. Tämän jälkeen asuntoon on asennettu myös yksi ilmalämpöpumppu. Tämän lisäksi talossa on kolme takkaa. Energiatodistus on teetetty alle kuukausi sitten ja se tulisi samalla päivittää remontin yhteydessä. Asbestitöitä saattaa sisältyä urakkaan. Kellarikerroksesta on kaksi kulkuväylää ulos.

Työ olisi tarkoitus tehdä ennen öljysäiliöiden tyhjenemistä. Tällä hetkellä öljyä on n. 400 litraa. Kohteeseen pääsee tutustumaan esim. pe 4.9 klo 8-10 tai ti 8.10 klo 10.40-12.20.
Kysy lisätietoja tarvittaessa. Tarjouksen sisältämä vesi-ilmalämpöpumppuvaihtoehdoista haluaisin saada tarkat tiedot.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua