Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Laminaattilattian asennus, jalkalistojen asennus ja kahden verhotangon tai -kiskon asennus betoniseinään

Hinta 1479,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

38 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

1964

 Remontin toteutus

25.11.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Lattian asennustyöt

Kuvaus

38 m2 yksiö (eteinen, keittiö, olohuone, vaatehuone) asunto tarvitsee uuden lattian. Lattiapinnan pinta-ala yhteensä n. 35 m2. Tällä hetkellä asunnossa on 20 vuotta vanha uiva parketti, mitä urakoitsijan pitää purkaa. Jalkalistat on melkein kaikki jo poistettu. Ainakin keittiön sokkelin edestä ja mahdollisesti vaatehuoneessa pitää poistaa muutama jalkalista. Ovilistat pysyy paikoillaan (ne on juuri maalattu). Parketti menee tällä hetkellä niiden alle, joten laminaatin pitäisi hyvin mahtua, samoin myös ovien alle. Toiveissa on kynnyksetön lopputulos, mutta jos hankalaksi menee, on mahdollista asentaa esim. kynnyslistoja.

Keittiössä pitää siirtää jääkaappipakastin, jotta lattia saa vaihdettua koko keittiössä. Uuni on jo viety sorttiasemalle. Keittiön alasokkelia ei tarvitse poistaa, vaan sokkelin eteen asennetaan myös jalkalistat samalla tavalla kuin kuvassa.

Eteisessä on liukuovikaappi. En tiedä onko sen alla parketti. Urakoitsija päättää haluaako siirtää kaapin ja asentaa uuden lattian sen alla, vai jätetäänkö kaappi paikoilleen ja asennetaan jalkalista kaapin eteen.

Lisäksi molempien ikkunan yläpuolelle asennetaan verhotanko tai -kisko.

Olohuoneen parkettilattian keskellä on tällä hetkellä purettujen jalkalistojen lisäksi kaksi jätesäkkiä täynnä roskaa. Parketin lisäksi urakoitsija vie myös em. roskat sorttiasemalle.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua