Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kynnysten ja listojen asennusta, saranan korjaus ja keittiön tason paikkaus

Hinta 400,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

36 m2

 Sijainti

Hollola

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

07.05.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Kynnyksen asennus

Kuvaus

Pientä puutyötä kerrostaloyksiössä tarjolla. Asuntoon asennettiin laminaatti, mutta kynnysten ja listojen viimeistely on tekemättä. Myös muutama pieni korjaushomma seuraavasti:


Ulko-oven alle, keittiön ovelle sekä parvekkeen oven alle tarvitaan kynnyslistat/jonkinlainen viimeistely. Huomiona että sisäovien ja lattian väliin jää melko vähän tilaa.

Kylpyhuoneen kynnys pitää uusia (entinen on tallessa, ks. kuva mutta epäilen että sitä ei saa nätisti enää takaisin paikalleen). Huomiona että kynnyksen tulee olla kylpyhuoneen puolelta min 3cm korkea kuten ennen ja silikonilla tms kiinni ettei kosteus pääse kynnyksen alle.

Osa asunnon jalkalistoista on irti, ne pitäisi kiinnittää takaisin paikalleen. Ovenkarmien kohdalta joutuu sahaamaan hieman listoja jotta jalkalistat mahtuvat kohonneen lattian vuoksi listojen alle.

Keittiön laminaattitaso on etureunasta haljennut, mahdollisuuksien mukaan paikkakorjaus. Uudenveroinen ei tarvitse tulla, esim. halkeaman paikkaus ja kulmalista tason alareunan päällä tms riittää. Mietitään tason uusimista jos ei ole järkevästi korjattavissa.

Keittiössä lisäksi halkeaman alla yksi kaapin saranoista on irti, kaapin rungon kiinnityskohdat ovat revenneet. Saranan korjaus käyttökelpoiseksi.

Keittiön yläkaapin alareunassa on valolista, ottanut kosteutta, tämän listan uusiminen olisi myös tarpeen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua