Kynnysten ja listojen asennusta, saranan korjaus ja keittiön tason paikkaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 36 m2
Remontti toteutettiin 07.05.2021
Kategoria Huoneistoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Pientä puutyötä kerrostaloyksiössä tarjolla. Asuntoon asennettiin laminaatti, mutta kynnysten ja listojen viimeistely on tekemättä. Myös muutama pieni korjaushomma seuraavasti:


Ulko-oven alle, keittiön ovelle sekä parvekkeen oven alle tarvitaan kynnyslistat/jonkinlainen viimeistely. Huomiona että sisäovien ja lattian väliin jää melko vähän tilaa.

Kylpyhuoneen kynnys pitää uusia (entinen on tallessa, ks. kuva mutta epäilen että sitä ei saa nätisti enää takaisin paikalleen). Huomiona että kynnyksen tulee olla kylpyhuoneen puolelta min 3cm korkea kuten ennen ja silikonilla tms kiinni ettei kosteus pääse kynnyksen alle.

Osa asunnon jalkalistoista on irti, ne pitäisi kiinnittää takaisin paikalleen. Ovenkarmien kohdalta joutuu sahaamaan hieman listoja jotta jalkalistat mahtuvat kohonneen lattian vuoksi listojen alle.

Keittiön laminaattitaso on etureunasta haljennut, mahdollisuuksien mukaan paikkakorjaus. Uudenveroinen ei tarvitse tulla, esim. halkeaman paikkaus ja kulmalista tason alareunan päällä tms riittää. Mietitään tason uusimista jos ei ole järkevästi korjattavissa.

Keittiössä lisäksi halkeaman alla yksi kaapin saranoista on irti, kaapin rungon kiinnityskohdat ovat revenneet. Saranan korjaus käyttökelpoiseksi.

Keittiön yläkaapin alareunassa on valolista, ottanut kosteutta, tämän listan uusiminen olisi myös tarpeen.


Miten Urakkamaailma toimii


Hinta

400,00 €

Sijainti Hollola

Tarvitsetko apua?