Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

7 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

2009

 Remontin toteutus

10.08.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Ostimme juuri vuoden 2009 omakotitalon johon haaveilemme kylpyhuoneen remontista. Kylpyhuoneessa on tällä hetkellä muovimatto seinässä ja lattiassa. Samoin saunan lattia on muovimattoa, sauna on muuten remontointu alkuvuodesta.

Kylpyhuone 4,3 neliötä ja sauna 2,7 neliötä. Näistä muovimatto pois (voimme myös itse irrottaa sen) ja uudet vesieristykset tilalle. Lattiaan haaveilemme isoa laattaa ja seiniin mahdollisesti mikrosementtiä. Haluamme tosiaan firman, joka on mikrosementtiä tehnyt sillä kyseessä puutalo, joka elää vähän vuodenaikojen mukaan emmekä halua, että seinä alkaa halkeilemaan. Lisäksi uusien kylpyhuonekalusteiden ja hanan&suihkun&suihkuseinän asennus (ostamme kalusteet itse).

Riippuen kuinka paljon kyseinen kylpyhuone kustantaisi, on talossa myös 7,6 neliön kodinhoitohuone sekä 1,9 neliön erillinen WC, jossa myös muovimatto. Ensisijaisesti haluaisimme kuitenkin kylpyhuoneen kuntoon. Kodinhoitotilaan ja wc-tilaan kävisivät myös muut edullisemmat pintamateriaalit ja korjausratkaisut.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua