Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneremontti (sauna, phh, khh)

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

16.06.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Talo rakennettu 1985. Uusitaan kylpyhuoneen, kodinhoitohuoneen ja saunan lattia ja seinälaatoitus. Vanhan laatan purku, vesieritys ja uudet laatat. Kylpyhuone on tehty 80-luvulla ja myöhemmin on laatoitettu vanhojen laattojen päälle sekä lattiaan että seinään, joten laattoja on pari kerrosta. Lisäksi lattiaan tulee asentaa sähköinen lattialämmitys. Tilassa on olemassa lattialämmitys, joka asennettu vanhan rikkoutuneen tilalle jälkeenpäin ja siksi mm. tilaa laatoitettu uudelleen.

Kylpyhuoneen ja saunan seinämateriaali on laattojen alla kauttaaltaan tiiliseinää. Kylppärissä on suurella todennäköisyydellä kosteutta, joten työhön kuuluisi myös kuivatus.

Saunan seinäpaneelit uusitaan. Vanhat lauteet laitetaan takaisin.

Pesuhuoneessa on yksi lattiakaivo ja saunassa yksi. Lisäksi pesuhuoneessa wc-istuin ja pesuallas. Pesuhuoneessa yksi ikkuna.

Toivotaan, että tarjous sisältää purkutyön, kuivatuksen, vesieristyksen, tasoituksen, lattialämmityksen ja laattojen asennuksen sekä saunan paneelin asennuksen ja wc-pytyn ja altaan asennuksen. Lisäksi tarjoukseen tulisi sisältyä materiaalikulut (vesieristys ja laastit) sekä lattialämmitys. Laattoja, wc-istuinta, pesuallasta ja saunan paneeleita ei tarvitse sisällyttää tarjoukseen.

Liitteenä kuvia tilasta ja piirustus, jossa on tilan mitat.

Taloon tehty asbestikartoitus ja asbestia ei ole.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua