Kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus rivitalossa, Tampere

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 6 m2
Rakennuksen ikä 29
Remontti toteutettiin 29.03.2016
Kategoria Huoneistoremontti Kylpyhuoneremontti, Märkätila
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Vuonna 1987 rakennettu rivitalo Tampereen Tasanteessa, laatat ovat tällä hetkellä alkuperäiset. Kylpyhuoneessa ei ole Weeceetä samassa, sauna heti kylpyhuoneen vieressä ja sen laatat lattialta täytyy samalla uusia (pinta-ala n. 3 neliötä). Kylpyhuoneen pinta-ala arvio on 6 neliötä, korkeus asunnossa tod. n. 2,5m, laatat katon rajaan saakka.

Vesieristykset tehtävä kylpyhuoneeseen, lattialle sekä seinille, lisäksi saunan lattialle. Vanhojen laattojen tilalle uudet. Kylpyhuoneessa on 1 suihku + suihkuverhot, pesuallas jonka alla kaapisto ja yläpuolella peilikaappi, Lisäksi 1 korkeampi ja tilavampi kaappi pesualtaan vieressä. Kalusteet on tarkoitus uusia kylpyhuoneessa (uusien lukumäärä sama), suihkuverhon tilalle riittävän tilava suihkukaappi. Kylpyhuoneen katto maalataan remontin yhteydessä sekä kattolamppu vaihdetaan johonkin toiseen.

Tod. tässä vaiheessa jätetään weecee pois mutta otamme tarjouksen siitäkin toki vastaan. Weeceessä tod. rittäisi vain lattian laattojen vaihto + vesieristeiden lisääminen (varmuuden vuoksi). Kalusteet pysyisi samana. Arvio weeseen pinta-alasta 3-4 neliötä.

Asunto on juuri ostettu ja pääsemme muuttamaan tod. ensi viiikon lopulla. Tästä syystä en pysty antamaan vielä tarkempia mittoja tai kuvia.

Terv. Juho K.


Miten Urakkamaailma toimii