Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen vedeneristys, laatoitus ja vesikalusteet

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

20 m2

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

14.01.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Vuonna 1993 valmistunut omakotitalo, joka jaettu kolmeen asuntoon. Remontti toteutetaan yhteen asuntoon, jossa kylpyhuone (n.5,7m2, kaksi lattiakaivoa)+sauna (n.4m2, yksi lattiakaivo), kodinhoitohuone (kylpyhuoneen yhteydessä, välissä kynnys, tilassa lattiakaivo), pieni wc (erillinen n. 1,2m2) ja wc, jossa suihku (makuuhuoneen yhteydessä n. 2,5m2, yksi lattiakaivo). Tiloja ei olla remontoitu aikaisemmin. Vedeneristystä ei ole. Tiloissa on lattialämmitys (sähkö).
Kylpyhuoneeseen on tehty kosteusmittaus syksyllä 2021. Pintamittauksen perusteella kosteus hieman koholla. Kylpyhuone, sauna ja pieni wc ovat ulkoseinällä. Asuntoon on tehty ulkoseinien kuntotutkimus syksyllä 2021. Havaittu, että lattian ja seinän liitos on avoin ja vaatii massatiivistyksen.
Remontin yhteydessä olevat lattia ja seinämateriaalit puretaan, kuivatus ja mahdollisten kosteusvaurioiden korjaus tarvittaessa, vedeneristys, laatoitus, kalusteiden uusinta tarvittaessa. Vesipisteet, lattiakaivot ja sähköpistokkeet säilyvät nykyisillä paikoilla. Kalusteiden osalta hankinta tilaajan puolesta.
Tarjouspyyntö koskee lattia- ja seinämateriaaleja, sekä työn osuutta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua