Kylpyhuoneen, saunan ja erillisen WC:n remontointi

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 8 m2
Rakennuksen ikä 39
Remontti toteutettiin 29.06.2022
Kategoria Kylpyhuoneremontti, Märkätila Kylpyhuoneremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Vanhojen pintojen ja vesikalusteiden purku ja uusiminen, kylpyhuoneesta laattojen purku lattiasta ja seinistä, myös todennäköisesti niiden alla olevat muovikatteen poistetaan. Alla levyseinät. Kattopaneelit puretaan. vanha suihku pois. Saunasta lattialaattojen ja paneelien ja lauteiden purku, kiukaan poisto. WC:stä puretaan lattialaatat, WC-istuin, lavuaari ja sen takana seinässä olevat laatat. Kylpyhuoneeseen uudet laatat seiniin ja lattiaan, uudet kattopaneelit ja suihkuseinä. Uusi suihku ja lavuaari. Lavuaarille paikka, putket ja viemäri valmiina. Saunaan uudet paneelit, lauteet, lattialaatat, kiuas ja ovi. Erilliseen WC:seen laatat lattiaan ja seiniin, paneelit kattoon, uudet lavuaari ja WC-istuin.
Pinta-alat:
Kylpyhuone: 3,32 m2
Sauna: 2,68 m2
WC: 1,94 m2
Urakkatarjous lähtökohtaisesti työn osalta, mutta tietysti järkevästi yhteistyössä urakoitijan kanssa sovitaan, mitä urakoitsijan kannattaa hankkia suoraan itse. Kalusteet, laatat, paneelit jne. hankin itse.

Loppusiivousta ei vaadita, mutta purku- ja muiden jätteiden poisvienti edellytetään.

Remontin aikataulutoive on, että aloitus olisi Juhannuksen jälkeisellä viikolla (vk 26) tiistaina 28.6. tai keskiviikkona 29.6. ja valmista olisi heinäkuun loppuun mennessä, ainakin WC:n osalta.

Käyttäjän tekemä arvostelu:


Miten Urakkamaailma toimii