Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen laatoitus ja vedeneristys

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

4 m2

 Sijainti

Turku

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

26.06.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kyseessä on 50-luvun talon pienehkön kylpyhuoneen (arvio lattiapinta-alasta: 4 m2) remontti. Tilassa on havaittu kohonnutta kosteutta suurelta osin lattiapinta-alaa. Remontissa uusitaan vedeneristys, lattiakaivo sekä kaikki kylpyhuoneen kalusteet. Taloyhtiömme edellyttää VTT-sertifikaatin omaavaa tekijää vesieristeiden osalta.

Vedeneristeiden uusimisen ohella toivomme nykyisen laatoituksen purkamista sekä uuden laatoituksen tekemistä (sekä seinät että lattia). Lisäksi tilassa sijaitsevan kylpyammeen tilalle on tarkoitus vaihtaa suihku, ja mikäli mahdollista, tilaan haluttaisiin asennuttaa pieni pesukone. Liitäntää pesukoneelle ei tietojemme mukaan nykyisellään ole. Tilan putket on tehty pintavetona. Myös nykyisen vessanpöntön ja lavuaarin tilalle on tarkoitus asentaa uudet kalusteet, mutta näiden osalta asennuspaikka voi olla sama, missä tälläkin hetkellä ovat.

Tilassa ei vielä ole tehty asbestikartoitusta, mutta tämä on tarkoitus hoitaa toukokuun aikana. Ostamme itse laatat sekä uudet kalusteet tilaan. Toivomme, että tarjouksessa käy ilmi erikseen vesieristyksen ja lattiakaivon vaihdon hinta töineen. Lisäksi toivoisimme, että antaisitte tarjouksen yhteydessä myös arvion siitä koska remontti olisi teidän puolestanne mahdollista suorittaa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua