Kylpyhuoneen katon uusinta, valaisimien asennus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 3 m2
Remontti toteutettiin 12.08.2020
Kategoria Sähkötyöt Sähkötyöt
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

- 50 luvun kivikerrostalo
- putkiremontti tehty reilu 10v sitten, sähköremontti kolmisen vuotta sitten

ENSISIJAISESTI TOIVEENA AJANKOHDAKSI jo viikko 32, ti 4. - pe 7.7. väliltä. Mikäli sopivaa tekijää ei tälle ajankohdalle tätä tai muuta kautta löydy, perehdymme toissijaisesti myöhemmin elokuulle tarjottuja ajankohtia. Luvat työn tekemiselle kunnossa. Y-tunnus oltava.

VALMIIKSI HANKITTU
- uudet valaisimet
- kattopaneelit
- kattolista

Muu tarvittava olisi oltava työn tekijän puolesta. Vanhan paneelikaton koolauksien kunnosta ei tietoa, että voiko niitä säästää/hyödyntää tms.

Tarkempaa loppusiivousta ei edellytetä, mutta remonttijäte (mm vanha paneelikatto) olisi kuljetettava pois ja työn päätteeksi rikkalapiolla tms (löytyy meiltä) lakaistava selkeät irtoroskat pois turvallisuussyistä (perheessä pieniä lapsia). Tarkemman imuroinnin, pintojen pesun jne hoidamme itse.

Toivotut työt

1) Keittiön vanhan työtasovalaisimen poisto ja uuden asennus. Uudessa valaisimessa ei kytkintä/pistorasiaa, pelkkä valo,kytkentä seinäkatkaisijaan

2) Kph (koko 2,5-3m2 eli pieni) vanhan paneelikaton ja siihen upotettujen ledispottien ym poisto

3) Uuden paneelikaton asennus ja uuden plafondityylisen valaisimen asennus. Hankittu valaisin IP44 luokituksella. Uusi valaisin asennettava kattoon siten, että tarvittaessa plafodi vaihdettavissa uuteen purkamatta kattoa. Katon alla olevista asioista minulla ei tarkempaa tietoa, on edellisen asukkaan peruja.
Kattotöihin huomioiksi
- sähkötöiden , osalta lienee hyvä tietää, että valot uusitaan koska spotit palavat/räpsyvät liian herkästi, ehkä jotain piuha, muuntaja tms vikaa, en tiedä miltä osin muut sähköosat kuin itse valaisin vaatii uusimista ja sellaisia en ole osannut valmiiksi hankkia. Toiveena olisi että tämän jälkeen valaisin toimisi toivotulla tavalla pidempään kuin kuukausia, joten noita lienee hyvä katon purun jälkeen tarkistaa´?
- kph ei täysin neliskulmainen, tila oven vierestä lopputilaa kapeampi, seinät ja kulmat kuitenkin silmämääräisestä arvioiden suoria, hankittu paneeli valkolakattua puuta, meillä ei työvälineitä sen katkaisuun tms.
- paneelikaton läpi tulee ilmanvaihtokanava
- suihkun putket koteloitu

Annan mielelläni lisätietoja


Miten Urakkamaailma toimii