Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen kalusteiden vaihto

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

5 m2

 Sijainti

Jyväskylä

 Rakennuksen ikä

2016

 Remontin toteutus

11.10.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Pienet putkityöt

Kuvaus

Sijoitusasunnossamme oli sattunut vuokralaiselle pieni vesivahinko pesukoneen liitännän tulppauksen vuodettua. Rakenteet on käyty tutkimassa ja isompaa vahinkoa ei ole tapahtunut, mutta kylpyhuoneen puiset kalusteet (allaskaappi, seinä-WC:n kotelointi ja sen yläpuolella oleva pystykaappi) ovat saaneet kosteutta ja ne jouduttaneen vaihtamaan.

Etsimme remonttifirmaa, joka pystyisi hoitamaan remontin mahdollisimman pitkälle ns. avaimet käteen, eli pystyisi ehdottamaan ja hankkimaan sinne suunnilleen nykyistä vastaavat kalusteet ja muut materiaalit, purkamaan vanhat sekä asentamaan uudet tilalle tarvittavine putki- ja sähkötöineen. Käyntien aikatauluista yms. voisi kätevimmin sopia suoraan vuokralaisen kanssa. Meillä asunnon omistajilla on tällä hetkellä töidemme takia hieman rajallisesti aikaa hoitaa hankintoja ja käytännön suunnittelua.

Vanhat kalusteet ovat Topi-Keittiön toimittamia, mutta heillä kalusteille oli pitkä toimitusaika ja ei asennuspalvelua saatavilla kohtuuajassa. Uusien kalusteiden ei tarvitsisi olla vanhoihin nähden täysin identtiset, mutta ainakin suunnilleen samantyyliset ja -tasoiset, jotta menee vakuutusyhtiölle läpi.

Liitteenä on Recoverin tekemä tarkastusraportti, jossa on alustavia kuvia ja mittoja taustatiedoiksi. Lisää kuvia on saatavilla tarvittaessa.

Jos tuollainen projekti onnistuu, pystyisittekö laittamaan jonkinlaista aikatauluarviota ja hintahaarukkaa kokonaisuudelle?


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua