Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen kalusteiden hankinta/vaihto/asennus + saumareiän paikkaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

1963

 Remontin toteutus

25.07.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Allaskaapin asennus

Kuvaus

Vuokra-asunnon kylpyhuoneen kalusteiden vaihtoa ja remonttia vuokralaisen jäljiltä
Kyseessä 1,43 * 1,43 -kokoinen kylpyhuone, joka täysremontoitu vuonna 2013. Pintamateriaalina laatta.

1) Lattiassa saumassa pieni noin 1cm pituinen reikä, joka tarvitsee paikata/täyttää. Remonttifirmat jo arvioineet, että kyseessä ollut kupla alun perin vuonna 2013 saumassa ja reikä on on nyt perua siitä.
2) Lavuaari (nyt 30cm * 20cm, hana oikeassa päässä) pitää hankkia uusi ja vaihtaa. Käytetään vanhaa hanaa, joka ok. Lavuaarin posliinipinta saatu jotenkin rikki ja siksi se on tarpeen vaihtaa.
3) Allaskaappi on aika tiiviisti lavuaarin kokoon ja muoton sidottu, lienee vuonna 2013 ollut joku parivaljakko lavuaarin kanssa. Allaskaappi ei ole ollut kostean tilan kaappi ja siksi kärsinyt ja koska allas menee vaihtoon, on tämä syytä vaihtaa.
Kohtien 2 ja 3 osalta sopivan kokoiset Polaria SC -sarjan tuotteet voisivat olla toimivat.
4) Vuokralainen pöllinyt suihkuverhotangon, joten hankittava ja asennettava uusi sellainen. Ollut seinissä kiinni, nähtävästi saumassa ruuvilla. Kaksi kiinnikettä. Kulmatanko, jossa 90 asteen kulma.
5) Tarkistetaan edellisiin kohtiin liittyen reiät ja täytetään mahdolliset jäävät/vanhat reiät saniteettisilikonilla huolehtien ettei jää "avoimia reikiä". Nopealla katsauksella omasta mielestä ei näkynyt ylimääräisiä reikiä.
6) Vaihdetaan/hankitaan WC-pytyn kansi. WC-pytty IDO:n vuoden 2013 niin sanotusti perinteinen valkoinen pytty. Jos edukkaasti saa pehmeän IDO:n kannen, käytetään sellaista tai halvempaa kantta. Nykyinen kansi ehjä, mutta tupakalla poltettu.

Edellä olevat 1-6 tarvittavat tehtävät. Taloyhtiö haluaa kuvauksen erityisesti altaan ja allaskaapin vaihtotöistä, muita ei välttämättä korosteta, mutta taloyhtiö tietää altaan/lavuaarin vaihtotarpeen ja tähän tarvitaan soveltuvat lvi-luvat.

Kalusteiden hankinta, kalusteet ja remonttityöt kuuluvat urakkaan eli mitään ei ole valmiiksi hankittuna.
WC:n/kylpyhuoneen katto, patteri, ovi ja ovenkarmit on toisen yrityksen toimesta juuri laitettu, asuntoon on tehty kevyt pintaremontti yleisesti juuri nyt (valmistui 15.5). Ko. yrityksellä ei ollut lvi-lupia, niin WC jäi hoitamatta.

Voidaan myös neuvotella lisätyönä peilikaapin vaihdosta altaan yläpuolella. Peilikaapissa oltava valo ja sähköpistoke (1-2) kuten nykyisessä on. Tämä vaatinee siten sähkölupia.

17.5. - 19.5. käynti onnistuu iltapäivisin joustavasti. Myös viikonloppuna iltapäivisin. 22.5. eteenpäin kello 18 jälkeen tai mahdollisesti kello 17 jälkeen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua