Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen ja wc:n remontti

Hinta 14000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

6 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

03.04.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti
Sähkötyöt

Kuvaus

Kyseessä Itä-Pasilassa sijaitseva 80-luvun kerrostalo. Urakkatarjous toivottaisiin kylpyhuoneeseen ja wc-tiloihin (sisältäen sähkö- ja lvi-työt). Kalusteet (wc pönttö seinään asennuksella, suihku, altaat, laatat, poreamme, kaapit, hanat, peilit, valaisimet) tilaamme muualta. Remonttiin tarvittavat muut materiaalit saa sisällyttää tarjoukseen. Putkiremonttia asuntoon ei ole tehty eikä tehdä tämän remontin yhteydessä. Asbesti mittaukset on tehty, ei asbestia.

Optiona on myös keittiön asennus ja siihen kuuluvat sähkö-/lvi-työt. Haluaisimme tämän tarjouksen eriteltynä kylpyhuoneesta ja wc:stä. Kalusteet ja koneet tulevat muualta. Keittiön pinta-ala on noin 9 neliömetriä. Siellä uusitaan kaikki kaapistot, hellan/uunin paikka vaihdetaan, kuten myös altaan ja jääkaapin.

Kaikki purkutyöt suoritetaan itse. Asuntoon tehdään myös muuta remonttia, vaihdetaan lattia, rakennetaan uusi väliseinä vaatehuoneelle yms. Pientä sähkö-/valaisin muutosta mahdollisesti myös tullaan tekemään. Näistä voidaan sopia erikseen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua