Kylpyhuoneen ja saunan remontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 7 m2
Rakennuksen ikä 17
Remontti toteutettiin 01.02.2022
Kategoria Kylpyhuoneremontti, Märkätila
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Hei,
haluaisimme saada tarjouksen / hinta-arvion sekä aikatauluarvion kylpyhuoneremontista.
• Remontin toivottu ajankohta helmikuun 2022 aikana kokonaisuudessaan.
• Rv 2004
• Sijainti: Tampere, Leilikuja 2
• Pinta-alan arvio 6-10m2

Asunto siirtyy hallintaamme 1.2.2022, jolloin remontti on mahdollista aloittaa. Asuntoon on mahdollista päästä käymään myös sitä ennen ottamaan tarkempia mittoja tjms. Liitteenä kuvia nykytilanteesta sekä muutamia kuvia siitä millainen tyyli kylpyhuone- ja saunaosastolla voisi olla remontin jälkeen.
Mitään selkeää suunnitelmaa ei ole tehty. Alustavana ajatuksena on kaataa kylpyhuoneen ja saunan välinen seinä ja korvata se kokonaisuudessaan lasiseinällä ja -ovella. Sauna ja lauteet pitäisi rakentaa uudestaan. Lauteiksi ei mitään Bauhausin valmislauteita vaan hieman persoonallisemmat. Liitteenä kuvia millaiset ne esimerkiksi voisi olla. Pesuhuoneesta poistettaisiin mahdollisesti pelikaappi ja lavuaari kokonaan tai ainakin uusittaisiin selkeästi modernimmalla ratkaisulla. Toinen suihku olisi myös kiva, mutta tuleeko haasteita viemäröinnin ja kaatojen kanssa? Myös valaistus ja katto modernisoitaisiin. Tilassa on myös lattialämmitys.
Kylpyhuoneessa on myös kodinhoitotila, joka pitäisi uusia ja toiminnot piiloittaa siististi. Tilaan tulisi saada pesutorni ja pyykkikaappi. Jos mahdollista niin joku pieni taso ja lavuaari?

Ohessa on alustavia ideoita, joista lopullinen toteutus sitten rakentuisi. Tarkoitus kuitenkin tehdä järkeviä valintoja sekä toteutuksen että materiaalien suhteen. Miltä kuulostaa ja miten päästään eteenpäin?


Miten Urakkamaailma toimii