Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen ja saunan remontti lattiasta kattoon.

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

9 m2

 Sijainti

Joensuu

 Rakennuksen ikä

26

 Remontin toteutus

01.10.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kylpyhuoneremontti
- Lattiakaivojen määrä: 3
- Vesipisteitä ei tarvitse siirtää
- Pesuallashana uusitaan
- Suihkuhana uusitaan
- Käsienpesuallas uusitaan
- Allaskaappi uusitaan
Saunassa uusitaan:
- kiuas
- lauteet
- seinämateriaalit
- laatoitus

Kylppärissä on nykyisen suihkun vieressä ikkuna mikä lienee pieni riskirakenne. Lisäksi siitä on ovi takkahuoneeseen vierestä. Toisessa päässä saunan vieressä on wc-pönttö ja allas pienen kaapin kanssa. Saunassa on puukiuas. Rempassa pitäisi käytännössä uusia nämä tilat lattiasta kattoon ja tehdä nykymääräysten mukainen vesieristys. Lauteet voidaan ehkä pitää samana. Kiukaan kunnosta en osaa sanoa, mutta se pitää luultavasti vaihtaa uuteen (sähkö tai puu). WC-pönttö on hyväkuntoinen ja se voidaan säilyttää. Vielä en nyt tietysti ihan tarkalleen sanoa mitä kaikkea siinä nyt tulisi, mutta siis lattiasta kattoon pääosin lähes kaikki uusiksi. Lattiassa on lattialämmitys.

Tarjoukseen voisi lisätä myös hinnan lattiaremontista; olohuoneen, takkahuoneen, eteisen ja keittiön lattiat haluaisimme vaihtaa.

Lattia:
Asuinhuoneistojen lattiat ovat pääosin laattaa ja alla on suora sähkölämmitys olohuoneessa, keittiössä, eteisessä ja takkahuoneessa (51,8 m2). Makuuhuoneet (26,6 m2) ovat muovimatolla ja niissä on seinällä patterit. Lattiarempan yhteydessä näihin kaikkiin tiloihin tulisi yhtenäinen laminaatti/parketti ja sinne alle mahdollisesti pitäisi uusia lattialämmityskaapelit, jos ne alkuperäiset betoniin valetut eivät enää ole kunnossa. Ulko-oven suu ja tuulikaappi voisi mahdollisesti olla laatalla.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua