Kylpyhuoneen ja saunan remontointi rivitaloon

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 9 m2
Remontti toteutettiin 01.06.2021
Kategoria Kylpyhuoneremontti, Märkätila
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Ostimme ensiasuntomme juuri ja haluamme remontoida kylpyhuoneen sekä saunan ennen muuttoa asuntoon. Aiempi asukas muuttaa pois toukokuun lopulla. Remontin ajankohta olisi siis kesäkuun alku. Toiveissa olisi että pääsisimme muuttamaan kesäkuun lopulla/heinäkuun alussa. Onnistuisiko remontti tällä aikataululla?
Ajatuksena on uusia seinien ja lattian laatat/kaakelit ja mahdollisesti kattopanelointi sekä saunan lattialaatat ja mahdollisesti panelointi. Samalla uusitaan sähköinen lattialämmitys. Taloyhtiön vaatimuksena vesieristyssertifikaatti sekä ulkopuolinen valvoja.

Asunto on vuodelta 1988, rivitalo. Asbestikartoitusta ei ole tehty, onnistuuko se teidän kautta vai teetämmekö itse? Muissa asunnoissa ei ole asbestia todettu eli oletuksena sitä ei ole.

Pesuhuoneessa ei ole muuta kuin suihkuja x2, yksi kaappi ja koukkuja seinässä, ei siis pönttöä tai pesuallasta. Pohjapinta-alat karkeasti: pesuhuone 5,6 neliötä ja sauna 3,9 neliötä. Seinän korkeus n. 2,2m. Yksi ovi pesuhuoneeseen ja saunaan siitä ovi. Kuntotarkastuksessa mainitaan, että aiemmassa remontissa (1999) laitettu laatat vanhojen päälle. Saunan kaadot ovat myös pielessä. Tarkastaja mainitsi myös, että laattojen takana pesuhuoneessa voi mahdollisesti olla kosteutta, joten seinää voi joutua kuivattelemaan laattojen poiston jälkeen.

Liitteenä kuvia, karkeat mitat sekä tuore Rak-systemsin kuntotarkastuksen kylpyhuone/saunaosio.

Emme ole aiemmin tehneet remontteja, joten kysymyksiä varmasti on molempiin suuntiin. Ajatuksena on tehdä hyvä perusremontti. Otamme huomioon helpon teknisen toteutettavuuden laattavalinnoissa. Jos hinta nousee kovin korkeaksi, saunan paneloinnin suhteen harkitsemme onko sen uusiminen vielä välttämätöntä. Mahdollisesti osan LVI-kalusteista saamme irrotettua putkimieskaverin kanssa ennen remontin alkua.

Toivomme tarjouksessa kulujen tarkkaa erittelyä.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa