Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen ja saunan pintaremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

13 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

1991

 Remontin toteutus

04.12.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Pesuhuoneen ja saunan sekä viereisen (erillisen) wc:n pintaremontti. Tilat voidaan eristää muusta rakennuksesta melko helposti ja niihin on erillinen suora kulku (pohjakuva liitteenä). Talossa on tehty vesivahingon vuoksi lattiaremontti vuonna 2014, mutta nämä tilat jäivät kuiviksi, minkä vuoksi niitä ei tuolloin remontoitu.

Muualla talossa (lattiat, toinen wc) pintamateriaalina on mikrosementti, joka tulee myös näihin pintoihin. Liitteenä kuva vesivahingon yhteydessä remontoidusta toisesta wc:stä.

Töiden kuvaus
- wc: seinien ja lattian laatat pois ja uusi pinta tilalle. Wc-pönttö pitää vaihtaa, todennäköisesti myös allas.
- pesuhuone: seinien ja lattian laatat pois ja uusi pinta tilalle. Tilassa on kaksi suihkua - jos toinen niistä on nykyisten rakennusmääräysten mukaan liian lähellä seinää, pitää johto tulpata ja siirtää jäljelle jäävä suihku keskemmälle, mutta jos mahdollista, niin molemmat olisi hyvä säilyttää. Pesuhuoneen kalusteet ovat Ikeaa, eli ne eivät todennäköisesti lähde ehjänä irti, mutta jos ne voidaan käyttää uudelleen, niin hyvä.
- sauna: seinien ja lattioiden laatat pois, kuten myös seinäpanelit. Uusi pinta tilalle. Lauteet pitää todennäköisesti myös uusia, mutta kiuasta ei (kuvissa näkyy vanha kiuas).

Vesieristyksen kunto on alkuperäinen, eli sekin lienee elinkaarensa päässä. Sähkötöitä ei lamppujen vaihtamista lukuunottamatta ole. Lattiakaivoja ei tarvitse siirtää.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua