Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuone- ja saunaremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

6 m2

 Sijainti

Turku

 Rakennuksen ikä

1939

 Remontin toteutus

02.06.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kylpyhuoneremontti
- Lattiakaivojen määrä: 2
- Vesipisteitä täytyy siirtää
- Suihkuhana uusitaan
Saunassa uusitaan:
- kiuas
- lauteet
- seinämateriaalit
- laatoitus

---

Urakan ajankohta: 2.- 16.kesäkuuta 2022 (tuon ajan olen työmatkalla, joten muu ajankohta ei sovi).

Kohteen tiedot: kyseessä on puurivitalo, joka on rakennettu 1939. Taloyhtiön asunnot ovat peruskorjattu ja laajennettu kellareihin 1985, jolloin asuntoihin on tehty on saunat ja kylpyhuoneet, jotka olisi nyt tarkoitus saneerata. Kylpyhuonetta on remontoitu 2000-luvun alussa laatoittamalla vanhan laatoituksen päälle. Kohteessa on tehty asbestikartoitus maaliskuussa 2022 ja kohteesta ei löytynyt asbestia.

Urakan kuvaus: kylpyhuone ja sauna remontoidaan, joiden paikat vaihtuvat päikseen alkuperäiseen verrattuna. Tämän myötä kylpyhuoneen ovi siirtyy, jotta makuu huoneeseen mahtuu isompi sänky.

Muoviset viemäriputket ovat vuodelta 1985, putket kuvattu kesällä 2020 ja todettu hyväkuntoisiksi. Lähtökohtaisesti putkia ei tarvitset uusia, mikäli ei purun yhteydessä ilmaannu vaihtamisen tarvetta.

Kupariset käyttövesiputket vuodelta 1985. Putkia uusitaan osittain johtuen suihkun, pesukoneen ja lämminvesivaraajan siirrosta. Kylpyhuoneessa on tällä hetkellä sähköpatteri, joka korvataan lattialämmityksellä. Myös kiukaan ja lämminvesivaraajan siirrosta johtuen urakassa vedetään uusia sähkölinjoja.

Kylpyhuoneen pintamateriaaliaksi tulee lattiaan ja seiniin laatta ja kattoon puupaneeli. Saunaan lattiaan laatta ja seiniin ja kattoon puupanelointi. Saunanlauteet tulee seinästä seinään ilman kulmaa. Kylpyhuoneen valaistus spottivaloilla ja saunaan led-valaistus.

Pintamateriaalit urakoitsija hankkii. Materiaalit valitsen K-Raudasta tai/ja Bauhausista siten, että ne olisi suoraan kaupan varastossa.

Liitteenä on kuvia kohteesta. Lisäksi liitteenä on tämän hetkinen pohjapiirustus ja pohjapiirustus remontin jälkeen. Purettava seinä, jolla on kylpyhuoneen ovi, ei ole kantava.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua