Kylpyhuone- ja keittiöremontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 14 m2
Remontti toteutettiin 20.03.2022
Kategoria Keittiöremontti Kylpyhuoneremontti, Märkätila Keittiöremontti Kylpyhuoneremontti
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Kylpyhuone on viimeksi remontoitu vuonna 1997, joten kaipaa jo täyttä uudistamista. Kalusteet poistetaan ja vanhat laatat puretaan seinistä ja lattiasta. Vesieristys uusitaan. Seinät ja lattia laatoitetaan, ja uudet kalusteet asennetaan. Asunnossa ei ole asuntokohtaista vesisulkua, joten sellainen pitäisi asentaa sekä kylpyhuoneen että keittiön puolelle remontin yhteydessä. Oletuksena on, että sähköllä toimiva lattialämmitys on betonin sisällä vesieristeen alla, sitä ei ole suunniteltu uusittavan. Kylpyhuoneessa on tällä hetkellä vesikiertoinen patteri, johon on vedetty putket pintavetona. Keskustelemme remontoijan kanssa siitä, miten tämän kanssa kannattaisi toimia.

Taloyhtiöltä on jo saatu lupa kylpyhuoneremonttiin ja alkukatselmus on tehty tarkastajan kanssa - tekijä vaan perääntyi viime hetkellä, niin nyt pitäisi löytää uusi. Meidän puolesta kylpyhuoneremontin voi aloittaa niin pian kuin mahdollista. Tarvittavasta vesisulusta täytyy ilmoittaa muille asukkaille 4-7 päivää etukäteen, joten jonkin verran viivettä tulee alkuun joka tapauksessa. Kylpyhuoneen uudet laatat ja kylpyhuonekalusteet ovat jo valmiina odottamassa. Remontoijan pitäisi hankkia muut tarvikkeet, koska meillä ei ole tietoa mitä kaikkea tarvitaan. :-)

Mielellämme teettäisimme samalla firmalla myös keittiöremontin, joka on vasta suunnitteluvaiheessa ja lupa-anomusta ei ole vielä tehty (teemme sen pian). Keittiössä pitäisi asentaa kaikki uudet kaapistot ja kalusteet ja tehdä työhön liittyvät tarvittavat sähkö- ja putkityöt. Remonttiin voisi sisältyä myös laminaattilattian asentaminen. Välitilan seinälaatoissa ei ole asbestia. Liesituulettimesta menee poistoputki hormiin.


Miten Urakkamaailma toimii