Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kuiva wc:n remontointi

Hinta 2517,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Turku

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

14.01.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Vuonna 1987 rakennetun rivitalon kuiva wc:n päivitys tähän päivään. Tällä hetkellä todnäk aika lailla alkuperäisessä kunnossa. Seinissä on maalattua kipsilevyä, lattiassa muovimattoa tai sen tapaista. Pesualtaan ympärillä seinälevyissä pieni määrä kaakeleita. Yhdellä seinällä pieni ikkuna ylhäällä, sen alapuolella pieni patteri.

Toiveena olisi, että lattia vaihdettaisiin, tilalle tulisi laattaa tai esim vinyylilankkua. Katto pitäisi maalata. Seinistä ainakin sen, jota vasten on wc-pönttö ja allaskaappi, haluaisin laatoitettavan. Huoneen korkeus on n 2,5m, muut mitat n. 148cm ja 170cm. Tuo pesuallasseinä on siis 170cmx250cm. Lisäksi pitäisi vaihtaa pesuallaskaappi (pytty säilyy) ja seinällä oleva valaisin (katossa ei ole valaisinta) eli hieman sähkötyötä.

Asunnossa ei ole vielä tehty asbestikartoitusta (naapuri oli tehnyt eikä hänellä ollut asbestia). Vinyylilankku olisi ilmeisesti mahdollista asentaa vanhan lattian päälle, jolloin purkua ei tarvitse tehdä. Laatoitettaessa lattia purku täytyy tietysti tehdä ja silloin teettäisin myös asbestikartoituksen. Lisäksi taloyhtiön toiveesta laitettaisiin vesieristys, vaikka kuivavessasta onkin kyse.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua