Kuiva wc:n remontointi

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 3 m2
Remontti toteutettiin 14.01.2019
Kategoria Kylpyhuoneremontti, Märkätila
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Vuonna 1987 rakennetun rivitalon kuiva wc:n päivitys tähän päivään. Tällä hetkellä todnäk aika lailla alkuperäisessä kunnossa. Seinissä on maalattua kipsilevyä, lattiassa muovimattoa tai sen tapaista. Pesualtaan ympärillä seinälevyissä pieni määrä kaakeleita. Yhdellä seinällä pieni ikkuna ylhäällä, sen alapuolella pieni patteri.

Toiveena olisi, että lattia vaihdettaisiin, tilalle tulisi laattaa tai esim vinyylilankkua. Katto pitäisi maalata. Seinistä ainakin sen, jota vasten on wc-pönttö ja allaskaappi, haluaisin laatoitettavan. Huoneen korkeus on n 2,5m, muut mitat n. 148cm ja 170cm. Tuo pesuallasseinä on siis 170cmx250cm. Lisäksi pitäisi vaihtaa pesuallaskaappi (pytty säilyy) ja seinällä oleva valaisin (katossa ei ole valaisinta) eli hieman sähkötyötä.

Asunnossa ei ole vielä tehty asbestikartoitusta (naapuri oli tehnyt eikä hänellä ollut asbestia). Vinyylilankku olisi ilmeisesti mahdollista asentaa vanhan lattian päälle, jolloin purkua ei tarvitse tehdä. Laatoitettaessa lattia purku täytyy tietysti tehdä ja silloin teettäisin myös asbestikartoituksen. Lisäksi taloyhtiön toiveesta laitettaisiin vesieristys, vaikka kuivavessasta onkin kyse.


Miten Urakkamaailma toimii