Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kevyen väliseinän purkaminen n. 1 m leveydeltä ja uuden kevyen väliseinän rakentaminen n. 1,5 m metrin leveydeltä.

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

1986

 Remontin toteutus

05.06.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Väliseinän rakentaminen
Sisäseinän purkaminen

Kuvaus

Ajatuksena olisi ”upottaa” uusi Ikean liukuovikaapisto (leveys 1,5 m, syvyys 0,58 m + liukuovet, korkeus 2,36 m) eteisen ja makuuhuoneen välille vanhan siivouskaapin ja väliseinään tehtävän aukon kohdalle, siten että liukuovet tulevat eteisen puolelle. Pohjapiirustuksessa olevia makuuhuoneen kaappeja ei ole.

Työ sisältää vanhan siivouskaapin ja sen sivuseinässä makuuhuoneen puolella olevan kipsilevyn purkamisen, siivouskaapin viereisen väliseinän purkamisen n. 0,9 m leveydeltä, uuden väliseinän rakentamisen makuuhuoneeseen uuden kaapin ympärille jatkaen siivouskaapin takana olevaa väliseinää sekä työhön liittyvät tarvittavat suojaukset, materiaalit ja jätteiden pois kuljettamisen (mukaan lukien myös siivouskaapista jo puretut osat).

Vanha väliseinä on mahdollisesti metallirankainen molemminpuolin kipsilevytetty seinä. Uusi väliseinä toivotaan tehtävän puurunkoisena, jotta sen työstäminen jatkossa on helpompaa kuin metallirankaisen. Työalueella ei pitäisi olla mitään putkia. Sähköjohtoja menee makuuhuoneen valaisimen kytkimelle, mutta sekään ei osu työalueelle, mikäli sähköjohdot tulevat suoraan ylhäältä kytkimelle. Työalueen katot (maalattu roisketasoite) pyritään säilyttämään ennallaan, tosin vanhan siivouskaapin yläpuolelta paljastunee käsittelemätön pinta.

Omasta takaa löytyy osaaminen kipsilevyjen saumanauhoitukseen, tasoittamiseen, maalaamiseen, listojen laittamiseen yms. viimeistelyyn, joten näitä hommia ei tarvitse tehdä.

Asunto on asuinkäytössä koko remontin ajan, joten toivomuksena on mahdollisimman vähäinen pölyn leviäminen. Remonttia voi tehdä kesäkuussa viikoilla 23, 24 ja 25 arkipäivinä, mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Aiemmin voi tulla tarvittaessa katsomaan kohdetta.

Kohde sijaitsee 4. kerroksessa vuonna 1986 valmistuneessa kerrostalossa Pohjois-Hervannassa. Talossa on melko tilava hissi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua