Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kesämökin sähköistys

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

25 m2

 Sijainti

Kuhmoinen

 Rakennuksen ikä

40

 Remontin toteutus

22.07.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Sähkötyöt mökissä sekä saunamökissä kokonaisurakkana sisältäen työn, materiaalit, johdotukset, sähkökeskus, katkaisimet ja kaikki tarvikkeet poislukien valaisimet ja pylväsvalaisimet. Tonttijohto hankintaan sähköliittymän mukana Elenialta, mutta sen kytkentä kuuluu urakkaan. Urakkaan kuuluu myös kevyen sähkösuunnitelman tekeminen antamiemme esitietojen pohjalta. Elenian sähköliittymä valmistuu kohteeseen 23.8.2021 mennessä.

Ohessa on kuvia, joihin on merkattuna mm. alustavat valaisinten ja pistorasioiden paikat sekä maakaapelien suojaputkien sijainnit. Suunnitelmamme on alustava ja siihen voidaan tehdä muutoksia, jotta mm. johdotuksien toteutuksesta tulee järkevät. Urakassa tulee noudattaa sähköverkkoyhtiö Elenian ohjeita, jotka toimitamme erikseen.

Kaikki sähköjohdot voidaan vetää pinta-asennuksina. Kummatkin rakennukset ovat lautarakenteisia kesäkäyttöön suunniteltuja mökkejä. Eduksi katsotaan jos TV antennin asennus ylämökille sisältyy urakkaan.

Maakaapeleille on kaivettuna suojaputket valmiiksi. Asennamme itse pylväsvalaisimet paikoilleen ja vedämme niille maakaapelit, joten urakkaan kuuluu sopivan maakaapelin toimitus sekä sähkökytkennät pylväsvalaisimille. Ylämökin ja saunamökin välille tulevat pylväsvalaisimet 5kpl on tarkoitus toteuttaa porraskytkennällä.

Tarvittaessa teemme itse erikseen sovittavia avustavia töitä urakan aikana, joissa ei tarvita sähkötyöhön lupia.

Kesämökki sijaitsee saaressa (Kuhmoinen Haukkasalo), mutta saareen on lossiyhteys ja tie tulee perille tontille. Aikataulun suhteen olemme joustavia, mikäli tarjous on kilpailukykyinen. Annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse ja sähköpostitse. Toimitamme myös tarvittaessa lisäkuvia kohteesta.

Yhteensä:
10kpl pistorasiaa
9kpl valaisinta (valaisimet hankimme itse)
5kpl ulkovalaisinta (valaisimet hankimme itse)
7kpl pylväsvalaisimien kytkentä (valaisimet hankimme itse ja asennamme maahan)
1kpl sähköliedelle valmius saunamökille
1-2 sähkökeskusta riippuen tarpeesta. Sähkökeskukseen on hyvä olla sellainen, että siihen jää laajennusvaraa
3kpl sähköpattereita (1kpl 1500-2000w ja 2kpl 1000w)
TV antenni ylämökille (ei pakollinen, mutta toivottava)

Mahdolliset tarjoukset tulee tehdä joko:
a. Kiinteänä urakkahinta, jossa eriteltynä työn osuus sekä materiaalien osuus sekä tietoja käytettävistä keskeisistä materiaaleista.
b. Vaihtoehtoisesti voi tarjota tuntihintaa sisältäen alustavan arvion kokonaistyömäärästä sekä materiaalien arvioitu kokonaiskustannus sekä tietoja käytettävistä keskeisistä materiaaleista)


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Kuhmoinen

Tarvitsetko apua?

Kysy apua