Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kesämökin kattoremontti

Hinta 2510,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

40 m2

 Sijainti

Tammela

 Rakennuksen ikä

1957

 Remontin toteutus

23.10.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Maankaivuu

Kuvaus

Kattoremontti

Loma-asunto on 1950-luvulla rakennettu hirsimökki. Mökissä on loiva harjakatto (olisiko 20-25 astetta), jonka kattomateriaalina on tällä hetkellä palahuopa ja tämän alla entinen huopakate. Vesikate tulisi vaihtaa kokonaisuudessaan. Uutena materiaalina voidaan käyttää joko peltiä tai huopaa - riippuu materiaalikustannuksista eli tämä arviodaan erikseen, mutta toivoisin tarjouksen laskettavaksi molemmilla materiaaleilla. Vesikatto on myös vuotanut räystäänaluslautoihin, jotka tulisi myös uusia remontin yhteydessä.

Yläpohjan eristeenä on kutteripurua ja tahtotilana olisi vaihtaa remontin yhteydessä tarvittaessa myös eristeet - riippuen eristeen kunnosta. Katto vuotaa nyt muutamasta kohdasta, joten mahdolisesti kosteutta on saattanut kertyä. Remontin yhteydessä tulisi myös toteuttaa muutama ilmanvaihtoaukko, jotta yläpohjan saa tuulettumaan. Savupiipusta puuttuu paloeristeitä, ja tämäkin asia tulisi laittaa kuntoon.

Rakennuksen vierustan vesieristys

Rakennuksen vierustassa on nyt kasvillisuutta ja perustuksiin kohdistuu kosteusrasitus. Kasvien ja maa-aineksen poisto rakennuksen vierustalta, patolevyjen asennus ja vierustan soraaminen karkealla soralla. Rakennus on n. 30 m2 pinta-alaltaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua