Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostaloasunnon tasoitus- ja maalaustyöt Tapiolassa

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

69 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

12.08.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisäseinän tasoitus

Kuvaus

Etsin tasoittajaa ja maalaria. Remontoin vuoden -57 kerrostaloasuntoa, 3h+k+kph/68,5m2. Kaikki pinnat ja kalusteet laitetaan uusiksi. Muutama kevyt väliseinä puretaan ja muutama uusi kevyt väliseinä rakennetaan siporex-harkoista. Seinissä on koloja, varsinkin niissä kohdissa, joista vanha seinä on purettu. Samoin katossa, mutta katossa vähemmän. Kalusteiden taakse jäävät seinät käsitellään vain pölyn sitomista varten.

Kylpyhuoneeseen tarvitsen vain uuden kipsilevykaton tasoituksen ja maalauksen (4 m2), muualla asunnossa käytännössä kaikki pinnat tarvitsee käsittelyä, paitsi keittiökaappien välitila, sitä älä tarjoa. Uudet siporex-väliseinät tulisi verkottaa ja tasoittaa ainakin 2 kertaan. Muut seinät tasoitetaan kahteen kertaan, mutta verkotetaan vain oviaukkojen nurkista ja parista halkeamakohdasta. Lisäksi kulkuväylien kohdilta seinänurkkauksiin pitäisi asentaa nurkkavahvikkeet tasoitteen alle. Katto tasoitettaisi kahteen kertaan. Maalaukset kaikille pinnoille ainakin kahteen kertaan Tikkurilan maaleilla, himmeät kiiltoasteet.

Laskin työstettävätneliöt seuraavasti:
*Katot, kuivat tilat: 54 m2
*Katot, märkätila: 4 m2
*Vanhat seinät, 2 tasoituskertaa: 95 m2
*Vanhat seinät, 1 tasoituskerta (tapetin tausta): 24 m2
*Uudet Siporex-seinät, verkotus ja 2 tasoituskertaa: 19 m2
*Seinät, joille vain pölynsidontamaalaus (kalusteiden taustat): 36 m2
*Ikkunoita on 5 kpl, niiden smyygien tasoitus ja maalaus kuten seinillekin
*Sellaisia ovia, joiden smyygit jäävät näkyviin on kolme, smyygeille tasoitus ja maalaus kuten seinillekin.

Pyydän tarjousta sisältäen työn, materiaalin (maalit ja tasoitteet), tarvikkeet, ikkunoiden ja parvekkeen & rappukäytävän oven suojaus, loppusiivouksen. Pyydän erittelemään nämä osuudet tarjoukseen, kiitos!

Työn pääsee tekemään kuivien tilojen osalta sellaisessa vaiheessa, jolloin asunnossa ei ole kalusteita eikä lopullista lattiapintaa asennettuna. Myös sisäväliovet puuttuvat tässä vaiheessa.

Asunnon lähellä on hyvin pysäköintitilaa ja asunto sijaitsee talon 1-kerroksessa, ei hissiä. Eli maatasosta pitää materiaalit kantaa yksi kerros ylöspäin. Aikataulu joustaa muutaman viikon, mutta tasoitus- ja maalaustyöt olisi hyvä aloittaa elokuussa ja lopettaa syyskuussa. Kalusteet on tarkoitus saada sisään syyskuun loppuun mennessä.

Tervetuloa myös katsomaan paikan päälle millaisesta kohteesta on kysymys.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua