Kerrostaloasunnon kattava remontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 81 m2
Remontti toteutettiin 01.02.2018
Kategoria Huoneistoremontti Keittiöremontti Kylpyhuoneremontti, Märkätila Sisämaalaus Lattian pintakäsittely
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Remontoidaan kauttaaltaan pitkälti alkuperäisessä kunnossa oleva, vuonna 1954 rakennettu kerrostalokolmio Tapiolassa (4 kerros, ei hissiä).

Lattiat
Olohuoneen parketti hiotaan ja maalataan. Muihin huoneisiin asennetaan uusi parketti muovimaton päälle. Lisäksi uudet listat asennetaan. Poistamme itse vanhat listat.

Seinät
Tapettien poisto (vain makuuhuoneissa), seinien tasoitus ja maalaus. Poistamme olohuoneen ja keittiön sekä eteisen ja olohuoneen väliset seinät (teemme purun suurpiirteisesti itse), toivomme että siistitte purettujen seinien reunat.

Katto
Makuuhuoneiden kattolaudat maalataan. Keittiön katto on samaa puulautaa makuuhuoneen kanssa, mutta tulee päivittää saman tyyliseksi olohuoneen katon kanssa (katso kuva olohuoneesta).

Keittiö
Vanha keittiö puretaan (hoidamme itse), keittiövalmistaja asentaa uuden keittiön. Puramme keittiön ja olohuoneen välisen seinän. Sinulle jää seinien tasoitus- ja siistimistyöt sekä sähkö- ja putkityöt.

Kaapistot
Uudet kaapistot asennetaan eteiseen ja molempiin makuuhuoneisiin. Kaapistot AS Helsingöltä, eli rungot Ikealta, urakoitsija hoitaa kaappien kasauksen. Puramme ja hävitämme vanhat kaapistot itse.

Kylpyhuone
Saneerausremontti, jossa vanhan ehjän laatoituksen päälle tehdään mikrosementti- tai hartsipinnoite (lattia ja seinät). Vanhat kalusteet puretaan (urakoitsija hoitaa purun) ja asennetaan uusi suihkuseinä, wc-pönttö ja allaskalusteet. Mikrosementti toteutetaan niin että suihkun putket jäävät ns pinnoituksen alle piiloon.
Kattopanelit valkolakataan. Putkiremontti tehty 2007.
Toivon, että urakoitsijalla on kokemusta ja näyttöjä mikrosementin tai hartsipinnoitteen käytöstä kosteissa tiloissa.

Liitteenä pohjakuva sekä muutama kuva asunnosta nyt.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa