Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostaloasunnon kattava remontti

Hinta 5285,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

81 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.02.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Keittiöremontti
Kylpyhuoneremontti
Sisämaalaus
Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Remontoidaan kauttaaltaan pitkälti alkuperäisessä kunnossa oleva, vuonna 1954 rakennettu kerrostalokolmio Tapiolassa (4 kerros, ei hissiä).

Lattiat
Olohuoneen parketti hiotaan ja maalataan. Muihin huoneisiin asennetaan uusi parketti muovimaton päälle. Lisäksi uudet listat asennetaan. Poistamme itse vanhat listat.

Seinät
Tapettien poisto (vain makuuhuoneissa), seinien tasoitus ja maalaus. Poistamme olohuoneen ja keittiön sekä eteisen ja olohuoneen väliset seinät (teemme purun suurpiirteisesti itse), toivomme että siistitte purettujen seinien reunat.

Katto
Makuuhuoneiden kattolaudat maalataan. Keittiön katto on samaa puulautaa makuuhuoneen kanssa, mutta tulee päivittää saman tyyliseksi olohuoneen katon kanssa (katso kuva olohuoneesta).

Keittiö
Vanha keittiö puretaan (hoidamme itse), keittiövalmistaja asentaa uuden keittiön. Puramme keittiön ja olohuoneen välisen seinän. Sinulle jää seinien tasoitus- ja siistimistyöt sekä sähkö- ja putkityöt.

Kaapistot
Uudet kaapistot asennetaan eteiseen ja molempiin makuuhuoneisiin. Kaapistot AS Helsingöltä, eli rungot Ikealta, urakoitsija hoitaa kaappien kasauksen. Puramme ja hävitämme vanhat kaapistot itse.

Kylpyhuone
Saneerausremontti, jossa vanhan ehjän laatoituksen päälle tehdään mikrosementti- tai hartsipinnoite (lattia ja seinät). Vanhat kalusteet puretaan (urakoitsija hoitaa purun) ja asennetaan uusi suihkuseinä, wc-pönttö ja allaskalusteet. Mikrosementti toteutetaan niin että suihkun putket jäävät ns pinnoituksen alle piiloon.
Kattopanelit valkolakataan. Putkiremontti tehty 2007.
Toivon, että urakoitsijalla on kokemusta ja näyttöjä mikrosementin tai hartsipinnoitteen käytöstä kosteissa tiloissa.

Liitteenä pohjakuva sekä muutama kuva asunnosta nyt.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua