Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kellarin ja kuistin remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

42 m2

 Sijainti

Pirkkala

 Rakennuksen ikä

1952

 Remontin toteutus

18.09.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Piikkaus

Kuvaus

Rintamamiestalon alkuperäiskuntoisen kuistin ja kellarin remontti:

1.Kuistilta (n.8,8m2) puretaan vanhat lattia-, seinä-, kattomateriaalit sekä purueristeet, ja eristetään tila ja tehdään uudet pinnat (seinät, lattia, katto). Rakennetaan pieni väliseinä (n.2,35m) vaatehuoneen (n.4,9m2) luomiseksi ja asennetaan siihen väliovi. Laitetaan vesikiertoiset patterit tai lattialämmitys. Ulko-ovi ja ikkunat on uusittu aiemmin. Kuistin edestä puretaan ja rakennetaan uudet ulkoportaat ja kaiteet.

2.Kellarissa saunaosasto on pinnoiltaan jo remontoitu valmiiksi. Nyt vuorossa muiden kellaritilojen (n.42,6 m2) saaminen asuinkäyttöön.

Vanhat pinnat puretaan, seinien rivinteeraukset, portaat, ikkunat jne. Lattiabetoni piikataan ja kaivetaan maa-ainesta sen verran, että saadaan riittävästi huonekorkeutta. Lattia rakennetaan asianmukaisin kerroksin uudestaan. Laitetaan radonputket ja vesikiertoinen lattialämmitys. Yhteen 7m2 huoneeseen saattaa olla tarve sisäiselle salaojitukselle, koska kuistin ympärystä ei ole isojen kivien takia salaojitettu.

Ikkunat 3 kpl vaihdetaan, portaat ja kaikki pinnat rakennetaan uusiksi. Uudet sisäovet 5 kpl asennetaan. Kattoon puupaneelia, seinäharkot tasoitetaan ja maalataan. Lattiaan tulee laatat tai pinnoitettu betonilattia.

Portaiden alle rakennetaan vesieristetty vessa (2m2). Aulaosioon tulee oleskelutilaa (19,9m2). Muita tiloja kaksi huonetilaa (7,6-8,9 m2) ja tekninen huone (4,2m2).

Remontin yhteydessä asennetaan kellariin ilma-vesilämpöpumppu sekä koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Kodinhoitohuone-saunaosastolle viedään samalla patteri- ja ilmavaihtoputkia, joten niiden jälkien paikkaaminen kuuluu myös urakkaan.

Hinnassa tulee eritellä purun, töiden ja materiaalien tms. hinta sekä sähkö- ja putkitöiden hinta, jos ne mahdollista suorittaa.

Aloitus mielellään elo- tai syyskuussa 2023.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua