Urakkamaailma logo Jätä ilmoitus

Kellarikerroksen lattian laatoitus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 27 m2
Remontti toteutettiin 15.03.2018
Kategoria Huoneistoremontti Lattian pintakäsittely Asennustyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Kyseessä on kellarikerroksen lattian laatoitus ( huone 20 m2 + käytävä ja portaiden alusta 7 m2). Huonekorkeus 280 cm. Betonilattia on pinnoitettu vuonna 2008 Solmasterin kaksikomponenttimaalilla, joka pitää hioa ensin pois. Laatat ovat 30cm*30cm kokoisia ja väriltään mustia. Lattiassa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Lattian hionta edellyttää kunnollisia työvälineitä sekä taitoa eristää mm. portaikko siten, että pölyä ei pääse asuinkerroksiin. Urakkaan kuuluu myös lattialistojen irroitus ja takaisin laittaminen. Lisäksi puuportaikon alin pätkä pitänee irroittaa ja laittaa takaisin. Oletamme, että työ tehdään tehokkaasti alusta loppuun keskittyen ainoastaan tähän projektiin. Urakkaa ei ole mahdollista tehdä yhden ihmisen voimin, koska työkoneet pitää kantaa kellariin parkkialueelta. Pyydämme tarjousta tehdessänne arvion kuluvasta työajasta.

Hankimme itse laatat ja tasoitteet ym, joten niitä ei tule sisällyttää tarjoukseen. Sen sijaan esimerkiksi pölyn eritykseen tarvittava välineistö tulee sisällyttää urakkatarjoukseen.

Lisäys: Urakan aloitusaika on neuvoteltavissa, mikäli aloitus helmikuun puolessa välissä ei onnistu.


Miten Urakkamaailma toimii