Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

keittiötason vaihto (aloituspäivämäärä neuvoteltavissa)

Hinta 600,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

16.04.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

- vanhan teräksisen keittiötason (jossa kiinteät altaat) vaihto laminaattitasoon, johon upotetaan erillinen tupla-allas. Myös hana uusitaan. Tason mitat: 158 x 61
- myös keittiötason vieressä olevan lattialieden toisella puolella oleva erillinen keittiön kulmataso korvataan samalla laminaattitasolla. Mitat: 91 x 61 + 38 x 61)
- myös hana vaihdetaan
- lisäksi vanhan allastason irroituksessa mahdollisesti vahingoittuvat tai irtoavat laatat uusitaan (vastaavaa laattaa hyvin saatavilla). Koko kaakeloinnin uusimista pyritään välttämään, koska se on kuitenkin edessä n 10 sisällä talon putkiremontin yhteydessä.

Perustarvikkeet eli tasot, altaat ja hana ja tarvittaessa laatat hankin itse - muut tarvikkeet sisällytettävä tarjoukseen.

Altaan vaihto tehtävä ajoituksellisesti yhteistyössä Merihaan teknisen isännöitsijän kanssa (vesien sulku ja tarvittaessa opastus). Käytännössä tämä tapahtuu siten, että kun tiedätte, milloin tiedätte tarkan ajankohdan, jolloin voitte työn tehdä, ilmoitatte minulle ja minä varmistan ajankohdan isännöitsijän kanssa.

Remontin aikataulu sovitettavissa yrityksenne aikatauluun. Valtavaa kiirettä ei ole. Aikataulun olisi hyvä olla suurinpiirtein (= millä viikolla) tiedossa ennen sopimuksen tekoa. Tärkeintä on, että työ viedään sen aluttua viivyttelemättä päätökseen eikä jää päiviksi roikkumaan. Hyvä saavutus olisi, jos valmista olisi toukokuun puoleen väliin mennessä.

Sopimus urakasta voidaan tehdä Urakkamaailman sopimuspohjalle. Maksu suoritetaan heti työn valmistuttua tarvittaessa käteisellä, jolloin voidaan myös huomioida mahdolliset lisämaksut ylimääräisistä töistä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua