Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiöremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

85 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

1986

 Remontin toteutus

27.06.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Keittiön täysremontti

Kuvaus

Haussa keittiöremonttiin sähkö-ja LVI alan ammattilaista. Asunto on taloyhtiömuotoinen 1985 rakennettu 2-kerroksinen rivitaloasunto. Kaukolämpö. Asunnossa ei ole omaa vesisulkua. Asbestikartoitukset tehty. Nykyinen keittiö on joskus 2000 luvulla tehty. Asunnon keittiö menee remonttiin kesäkuun lopulla viikko 23 tai heinäkuun alussa viiko 24,

Hommalistalla:
Nykyisten kaluisteiden irroitus. Keittiön hana, tiskikoneliitäntä ja liesi. Vanhojen Irroitus ja uusien asennus. Hanan alla on sulkuventtiilit mutta ei varmuutta pitävätkö ne.

2. Kaapistojen alla on kaksi työpistevalaisinta pistorasialla. Ne pitäisi korvata nurkkamallisella pistorasialla ilman valaisinta. Esim ABB 2-osainen impressivo kulmapistorasia. Toiselle seinälle tulisi myös toinen samanlainen kulmapistorasia eli yhteensä 3 pistorasiaa.

3. Liesikuvun vaihto uuteen ja uusiin kalusteisiin sopivaksi. Uutta kupua ei ole valittu, mutta alan ammattilainen osaa sanoa minkälainen se pitää olla. Ilmanvaihto on huoneistokohtainen ja katolla on huippuimuri. Kuvissa on tietoja nykyisestä liesikuvusta. Myöskin ilmanvaihtoputki pitäisi samalla vaihtaa. Uusi kaapisto 60cm.

4. Kaapin päälle pitäisi saada pistorasia tai sähkönsyöttö ledivalojen muuntajalle. Sähköasentaja osaa sanoa mistä se kannattaa vetää. Lähellä on ainakin tuo valaisinpistorasia kaapin alareunassa.

5. Uuden uunin ja keittotason sähkökytkentä.

Purkuhommiin, ja kasaushommiin ei tarvita apua ja seiniä voi tarvittaessa avata. Sovitaan sitten miten toimitaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua