Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiöremontti

Hinta 1900,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

5 m2

 Sijainti

Lahti

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

04.05.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Keittiöremontti
- Vesipisteitä ei tarvitse siirtää
- Liesituulettimen siirto on tarpeellinen

Hellan paikka siirtyy 60 cm oikealle eli liesituuletin siirtyisi saman verran. Keittiösyvennyksen kulmassa kulkee 600x300 hormi, johon taso ulottuu kahdesta suunnasta (laatikostojen väliin kulmaan tarvitaan pieni valerunko ja noin 10 sentin peite kulman saumakohtaan). Asennukseen tulisi mukaan integroitu liesi ja hella sekä astianpesukone. Nykyinen jääkaappi-pakastin tulisi omaan syvennykseen. Työ pitää sisällään kaapistojen kokoamisen sekä asennuksen, myös sisustat. Toivoisin nämä työt tarjoukseen eriteltyinä.

Samaan aikaan on suunnitteilla lattiaremontti (laminaatti) sekä ei-kantavan väliseinän lyhentäminen siten, että keittiön pääty (kaapistot ja taso) saataisiin avautumaan muuhun tilaan yhtenäisesti. Olen pyytänyt erillistä tarjousta lattiaremontista ja sen yhteydessä välineinän lyhentämistä. Väliseinän voi halutessa ottaa huomioon myös keittiötarjouksessa (eroteltuna).

Asunto vapautuu vuokralaiselta viimeistään 2.5., minkä jälkeen voi ottaa tarkat mitat. Työn aloitus voisi siten olla toukokuun alkupuolella + sovittaen lattiaremontin aikatauluun.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua