Keittiöremontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Pinta-ala 96 m2
Remontti toteutettiin 04.08.2014
Kategoria Sähkötyöt Suunnittelu Suunnittelu Lämpö (pl. ilmalämpöpumput) Keittiöremontti Sähkötyöt Suunnittelutyöt Suunnittelutyöt Lämpö Keittiöremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Olen tekemässä asunnossa kokonaisvaltaisen remontin märkätiloja lukuunottamatta (keittiön sähkö ja vesityöt päälimmäisenä tähän tarjouspyyntöön liittyen). Pyrin tekemään mahdollisimman paljon itse, mutta tarvitsisin apua osa-alueissa, joissa vaaditaan pätevyyttä (mm. sähkö ja vesityöt). Mahdollisesti myös konsultointi hankittavissa tarvikkeissa sekä materiaaleissa mahdollisesti tarpeellista. Olen hakemassa suurimman osan tarvikkeista ja materiaaleista Virosta ennen remontin alkamista. Kohteeseessa aloitan purkutöitä tänään 14.7 ja valmista tulisi olla viimeistään elokuun 22.8.

Mahdollisesti lisäksi suunnitteilla keittiön ja olohuoneen välisen kantavan seinän kaataminen. Tämä ei varmasti ehdi vaaditussa aikataulussa, mutta sen suunnittelusta ja toteutuksesta ottaisin mielelläni vastaan tarjouksia. Mikäli seinä päädytään kaatamaan, siirtyy keittiöremontti lupien saannin ja suunnittelun vaatiman aikataulun mukaisesti.


Miten Urakkamaailma toimii